Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonChampions League-finale sendes i 3D hos Viasat - FlatpanelsDK

Champions League-finale sendes i 3D hos Viasat

22 May 2013 | Rasmus Larsen |

Viasat melder i dag, at de vil sende lørdagens Champions League-finale imellem Bayern München og Borussia Dortmund i 3D på kanalen Viasat 3D.

Champions League-finale sendes i 3D hos Viasat

Er du Viasat-kunder og ejer du et 3D-tv, så får du i weekenden mulighed for at opleve en stor fodboldkamp i 3D.

- ”Ingen tvivl om at lørdag bliver en af de største sportsaftener i meget lang tid med både Champions League-finalen og boksebraget mellem Mikkel Kessler og Carl Froch. Vi vil gerne give vores kunder den bedst mulige oplevelse, så foruden finalen og boksestævnet i flot HD-kvalitet kan Viasat-kunder med en 3D-fladskærm følge Champions League-kampen på vores kanal Viasat3D. Fodbold i 3D fungerer rigtig godt. Det giver en fornemmelse af at være til stede på stadion. Man føler nærmest, at man står helt nede på sidelinjen”, siger Jette Nygaard-Andersen, adm. direktør i Viasat.

Ifølge tal fra Danmarks Statistik står der et 3D-tv i næsten hvert femte danske hjem. Viasat sendte også FCK mod Chealsea i 3D tilbage i 2011.

For at kunne se kanalen kræver det, at man har en 3D-fladskærm med tilhørende briller samt en ViasatHD- eller ViasatPlusHD-boks og abonnement på Stor Danmarkspakke. Kampen vises også på TV3+ og TV3+ HD i 2D.

Læs mere på www.viasat.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |