Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix's nye app til PS3, Smart TV og Blu-ray - FlatpanelsDK

Netflix's nye app til PS3, Smart TV og Blu-ray

14 May 2013 | Rasmus Larsen |

Netflix er ved at rulle en ny app og brugerflade ud på PlayStation 3 samt udvalgte Smart TV og Blu-ray-afspillere. Den nye app starter på PlayStation 3.

Ny Netflix-brugerflade

Netflix har før sagt, at de bruger PlayStation 3 som testmiljø for udviklingen af apps og nye funktioner, så derfor er det måske heller ikke så overraskende at Netflixs nye app, der skal rulles bredt ud, gør debut på PlayStation 3. Amerikanske ejere har allerede fået den og inden længe skulle den også ramme PS3-konsoller her i Norden.

Ny brugerflade på Netflix
Ny brugerflade på Netflix


Den nye brugerflade har et opdateret design, som er mere i tråd med det man ser i Netflix’s apps på smartphones og tablets. Når afspilningen er startet kan man nu vælge sprog såvel som undertekster – det behøver ikke at vælges i hovedmenuen længere. Netflix’s ”trickplay”-funktion, der viser små billeder i forbindelse med spoling er også blevet opdateret mht. design og ydelse, siger Netflix.

Ny brugerflade på Netflix
Ny brugerflade på Netflix


Den nye brugerflade vil blive rullet bredt ud inden længe. Den er allerede på vej ud til PlayStation 3 og kommer til ”udvalgte Smart TV og Blu-ray-afspillere”; formentlig kun nyere enheder.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |