Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy kraftigere Apple TV på vej - opdateret - FlatpanelsDK

Ny kraftigere Apple TV på vej - opdateret

30 Jan 2013 | Rasmus Larsen |

Apple er på vej med en ny Apple TV-boks. Den siges også at have en kraftigere A5X-processor og en chip med bedre trådløst netværk og bluetooth.

Opdatering: Apple har svaret officielt på rygterne ved at sige, at målene er ikke ændres. Der bliver ikke tale om en ATV4, men i stedet en "silent update", som ikke vil blive annonceret. Man vil kun kunne skelne dem på modelnummeret. Apple undlader dog at kommentere på den hurtigere A5X-processor.
Opdatering 2: Apple har lavet en "silent update" af Apple TV-boksen. Den har stadig en A5-chip, som dog er noget mindre, bekræfter MacRumors.

Ny & kraftigere Apple TV

Den nye boks er ikke officielt blevet afsløret endnu, men amerikanske FCC, der godkender elektronikprodukter har afsløret, at de har godkendt den nye boks til salg i USA.

NyApple TV
Ny Apple TV-boks er afsløret af FCC, der godkender elektronikprodukter før de kommer i handlen i USA


Den nye Apple TV får samme design og vil ifølge Anandtech, som har kigget i kildekoden til seneste software, anvende Apples såkaldte A5X-processor, der tidligere har drevet iPad 3. Chippen er betydeligt hurtigere end den som sidder i den nuværende Apple TV-boks, men det vides ikke hvad Apple vil bruge den ekstra regnekraft til – udover at gøre navigationen hurtigere.

Det angives også, at der kommer en ny chip, med bedre trådløst netværk og bluetooth. Det er samme chip, som sidder iPhone 5.

Apple frigav for nylig en opdateret software til Apple TV, der netop refererede til en ny Apple TV-boks. Den nye Apple TV-boks ser ud til at være tæt på en markedslancering, men Apple selv har ikke kommenteret på sagen endnu (opdateret: de har nu, se opdateringen i af artiklen).

- Kilde: Engadget & Anandtech

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |