Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFoxconn bygger LCD-TV-fabrik i Kina - FlatpanelsDK

Foxconn bygger LCD-TV-fabrik i Kina

29 Oct 2012 | Rasmus Larsen |

Hon Hai (Foxconn) agter at bygge en LCD-TV-fabrik i Chongqing, Kina. Den såkaldte "Smart TV"-fabrik vil have en årlig produktion på 3 millioner tv-skærme og vil være klar i 2013.

Foxconn vil bygge LCD-TV-fabrik

Foxconn investerede for nylig i Sharps 10G LCD fabrik, som er den mest avancerede LCD-fabrik i verden og den som blandt andet producerer Sharps 80 og 90 tommer tv. Foxconn fortæller nu, at de også vil bygge en ny LCD-TV-fabrik i Chongqing, Kina.

Foxconn TV
Foxconn vil bygge ny tv-fabrik i Chongqing, Kina


Der er ikke så mange detaljer på nuværende tidspunkt, men LCD-TV-fabrikken skal angiveligt være klar til masseproduktion i slutningen af 2013. Til den tid skal der kunne produceres 3 millioner tv-apparater om året, hvilket ikke er særlig meget for en moderne tv-fabrik. Foxconn vil investere cirka 1 milliard US dollars, eller hvad der svarer til lidt under 6 milliarder danske kroner.

Det skal understreges, at Foxconn ikke vil producere egentlige LCD-TV-paneler på fabrikken, men i stedet færdige tv-skærme. LCD-panelerne skal således hentes fra andre fabrikker før tv-skærmene samles. Foxconn vil angiveligt dedikere omkring halvdelen af produktionen til touch-baserede Smart TV, der skal sælges på de europæiske markeder.

Foxconn producerer allerede bærbare computere i Chongqing.

- Kilde: ChinaDaily, Hon Hai pressemateriale

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |