Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogle Play kommer til Google TV - FlatpanelsDK

Google Play kommer til Google TV

09 Oct 2012 | Rasmus Larsen |

Google TV stadig lever et ensomt liv, men Google håber på at få  nogle nye venner. Det er netop bekræftet, at hele Google Play-universet med film, musik og tv-udsendelser kommer til Google TV i USA. I Danmark venter vi stadig.

Google Play på Google TV

Det virkelige spørgsmål er nok; hvorfor har Google TV først fået adgang til Google Play - en pendant til iTunes - nu? Ikke desto mindre, så begynder Google nu er udvide Google TV-platformen.

LGs 55G2 Google TV
LG introducerede for nylig det første Google TV baseret på version 2.0


Google Play giver, hvis man bor i USA, adgang til at købe eller leje film, tv-serier og musik. De købte mediefiler har man også adgang til på sine andre Google-enheder.

Apple har allerede oplevet succes med deres Apple TV-boks og andre medieboksproducenter melder også om stigende interesse fra forbrugerne. Google håber på at kunne få deres Google TV-produkt skubbet i gang med Google Play-opdateringen (og forhåbentlig mere inden længe). I Danmark venter vi stadig på Sonys Google TV-bokse, der senest er blevet udskudt på ubestemt tid, men med introduktionen af streamingtjenester såsom Netflix og HBO, kan der muligvis komme mere gang i dette marked.

Du kan læse mere om Googles tv-planer i vores Google sektion her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |