Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBOs danske pris bliver 79 kr. om måneden - FlatpanelsDK

HBOs danske pris bliver 79 kr. om måneden

19 Sep 2012 | Rasmus Larsen |

HBO har nu bekræftet den danske pris på deres streamingtjeneste. Den lander på 79 kroner, hvilket giver adgang til streaming af film og tv-serier samt HBOs tv-kanal.

79 kroner for HBO

HBO har tidligere indikeret en pris på 10 Euro og det passer meget godt med den officielle, som HBO nu har bekræftet på deres Facebook-side.

- ”Nu er det officielt. Vi er stolte af at annoncere den faste månedlige pris for et HBO Nordic abonnement - 79 DKK. For denne pris får du adgang til vores lineære TV kanal samt hele vores bibliotek af SVOD materiale. Hvad synes i om prisen?”

Med SVOD mener HBO ”subscription video-on-demand”, altså deres katalog af film og tv-serier, som kan streames over nettet ved blot at klikke på den udsendelse man ønsker at se. Med i prisen følger også adgang til en tv-kanal fra HBO.

HBO er på vej til Norden
HBO skal koste 79 kroner i Danmark


Stadig ubesvarede spørgsmål

HBO har allerede en tjeneste i USA kaldet HBO GO, som er tilgængelig på mange platforme såsom mediebokse, smartphones, tablets, PC mm. Det tyder dog på, at den danske – og nordiske – bliver anderledes for her har HBO allieret sig med danske Qbrick, der skal udvikle afspilleren og kopisikringen til HBOs tjeneste. Vi ved endnu ikke hvilke enheder HBO bliver tilgængelig på, men der kommer snart en afklaring. HBO skrev tidligere på FlatpanelsDKs twitter:




HBO Nordic forventes klar i midten af oktober. I starten vil HBO samarbejde med Samsung, som får visse eksklusiv-rettigheder.

Husk at du kan læse mere om hvad der sker på internetstreaming og tv-markedet generelt i vores HDTV-sektion.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nu i 4K/HDR: The Departed, Trainspotting, Den grænseløse, Farven lilla, Ran

03 May 2024 |

TV 2 Play hæver priserne

03 May 2024 |

Første enhed med Google TV's nye 'magiske' knap afsløret

03 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i maj

02 May 2024 |

Snart kan du også spille PlayStation 1, Sega og Atari spil på Apple TV

02 May 2024 |

'Drengen og hejren' er Studio Ghiblis første 4K HDR udgivelse

02 May 2024 |