Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHBO kommer i oktober, skal koste cirka 75 kr./mdr. - FlatpanelsDK

HBO kommer i oktober, skal koste cirka 75 kr./mdr.

30 Aug 2012 | Rasmus Larsen |

I dag har HBO løftet sløret for deres nordiske storsatsning. Alle detaljerne er ikke på plads endnu, men tjenesten skal koste under 10 Euro om måneden og er klar i oktober. HBO vil kunne ses på Smart TV, spilbokse, smartphones, PC og tablets. Der kommer også en HBO-tv-kanal.

HBO klar i oktober

HBO gør klar til sit store indtog på det nordiske marked, herunder Danmark. Streamingtjenesten, hvor alt indholdet leveres on-demand – altså hvor du vi og når du vil – er klar i oktober.

HBO er på vej til Norden
HBO Nordic vil være tilgængelig on-demand på masser af enheder, såsom Smart TV, smartphones, spilkonsoller, PC og tablets


Indholdet vil dække over et kæmpe katalog fra den amerikanske Hollywood-industri. Der bliver adgang til tv-serier såsom Game Of Thrones, Boardwalk Empire, True Blood, Entourage, Sex & The City, The Wire og Sopranos 24 timer efter premieren i USA. Der kommer også andre tv-udsendelser, dokumentarer og masser af film.

Når de cirka 10 Euro (som er den nordiske pris) er betalt har man adgang til at se løs lige så tosset man vil af alt det indhold, som er inkluderet i abonnementsløsningen. HBO nævner dog, at det ikke er alle film og tv-serier, som er inkluderet. Dem der ikke er inkluderet kan lejes i 48 timer for et endnu ukendt beløb.

HBO har aftaler med mange af de største indholdsleverandører, så udvalget af programmer er lovende. Udsendelser og film vil streames i op til 1080p HD-kvalitet og alt er med danske undertekster.

I USA kræver HBO, at man samtidig abonnerer på deres tv-kanal. Det bliver dog ikke tilfældet i Norden og Danmark, selv om der også kommer en egentlig tv-kanal fra HBO. HBOs nordiske satsning går i luften i midten af oktober. FlatpanelsDK holder jer naturligvis opdateret med mere information.

Læs også mere på www.hbonordic.com/dk. Husk også, at Samsung og HBO annoncerer deres samarbejde i morgen. Det kan du læse mere om på FlatpanelsDK.

- Kilde: HBO & TV2 Beep

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |