Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsungs 55" OLED-TV døbes ES9500 - detaljer afsløret - FlatpanelsDK

Samsungs 55" OLED-TV døbes ES9500 - detaljer afsløret

30 Aug 2012 | Rasmus Larsen |

Samsung viste deres 55” OLED-TV frem på CES 2012 tilbage i januar.  På IFA 2012 tager Samsung endnu en gang fokus på den nye skærmteknologi. Tv’et skal hedde ES9500 og designet er finpudset. Detaljerne er også afsløret. Samsung vil stadig ikke afsløre prisen.

Samsungs OLED-TV nærmer sig

Man får lov til at vente lang tid på Samsungs OLED-TV. Vi har allerede ventet 9 måneder, men Samsung vil stadig ikke ud med, hvornår tv’et lander på markedet. På IFA har Samsung dog navngivet tv’et og vist et finpudsede design frem.

Samsung ES9500 OLED-TV
Samsungs OLED-TV har fået et finpudset design

Samsungs OLED-TV får navnet ES9500 og Samsung har frigivet information omkring funktionaliteten i skærmen. Det var naturligvis forventeligt, men det bekræftes nu, at Samsungs Smart TV-funktionalitet er med, ligesom der også er stemme- og bevægelsesstyring i tv’et. Tv’et kan i øvrigt opdateres fra år til år via Smart Evolution-modulet, der første gang kan løbes fra 2013. På billedfronten lover Samsungs fantastisk billedkvalitet og for en gangs skyld tror vi på markedsføringsflosklerne – for vi har selv set tv’et. Tv’et viser også 3D via aktiv 3D-teknologi. Samsung har i den forbindelse udviklet multi-view 3D-briller, så to personer kan se to forskellige tv-udsendelser på samme tv samtidig. Højttalerne er integreret i selve 3D-brillen. Vi har presset på for at få mere information omkring leveringsdato og pris, men Samsung vil stadig ikke melde noget officielt ud. Vi noterer os i øvrigt, at Samsung har droppet ”Super OLED-TV”-betegnelsen og kun kalder det ”OLED-TV” nu – måske er der en teknologisk grund bag? Vi venter stadig med spænding på mere information.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |