Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy forside på FlatpanelsDK - FlatpanelsDK

Ny forside på FlatpanelsDK

23 Aug 2012 | Rasmus Larsen |

Bruger du FlatpanelsDKs forside som indgang til FlatpanelsDK-universet? Det burde du. Forsiden er nu blevet bedre, og giver direkte adgang til specifikke temasider, de seneste kommentarer til artikler og nye Gallerier. Du kan også følge med i FlatpanelsDKs twitter i menuen til højre.

Ny forside på FlatpanelsDK

FlatpanelsDK har udvidet forside, så det bliver lettere at få adgang til vores indhold. Gå ud på forsiden og rul længere ned for at se blandt andet forskellige temasider. Her kan du læse alt indhold om en specifik producent eller et specifikt emne; f.eks. IFA 2012 udstillingen. Der vises nye temasider, hver gang du besøger forsiden, så tjek løbende.

Ny forside på FlatpanelsDK
Hop ud på forsiden, scroll ned og se den udvidede forsiden på FlatpanelsDK


Vi har også inkluderet et opdateringsfelt for Gallerier, hvor du kan se de nyeste Gallerier, der er lagt op på FlatpanelsDK. Inden længe tager vi i en række af Gallerier fokus på 5 års tv-design hos de forskellige tv-producenter.

Nederst kan du finde de "mest kommenterede" artikler og de "seneste kommentarer" i artikler. Klik ind for at deltage i debatten.

Endelig har vi tilføjet twitter i menuen til højre. Her kan du følge, hvad der sker på FlatpanelsDK, hvad vi laver bag kulisserne og hvornår vi modtager nye skærme til test. Du kan også kontakte FlatpanelsDK via twitter.

Vi håber det finder jer vel. Gå direkte til den nye forside her. Husk også, at du altid kan få de seneste opdateringer fra FlatpanelsDK ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, RSS eller twitter. Det er gratis.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |