Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonEM-finalen vises i 3D på TV 2 - FlatpanelsDK

EM-finalen vises i 3D på TV 2

16 May 2012 | Rasmus Larsen |

For første gang nogensinde sendes EM-finalen i fodbold i både HD og 3D. TV 2 tager den nye teknologi i brug i samarbejde med Canal Digital. Det går løs den 1. juli.

EM-finale i både 3D og HD

EM nærmer sig, og det rundes af søndag 1. juli, hvor der spilles EM-finale i Kiev. I forbindelse med finalen sørger TV 2 og Canal Digital for, at danskerne kan se finalen i både HD og 3D hjemme i stuerne.

EM-finale i 3D
Hvis Danmark når EM-finalen kan de rød og hvide opleves i 3D, Foto: All Over/TV 2


- "Det er fantastisk og en lille smule historisk at kunne sende EM-finalen for første gang i Danmark direkte i 3D. Vi glæder os til at give vores kunder en ekstra oplevelse af de helt store, og vi stiller TV 2s 3D signal fra kampen til rådighed for alle kunder. Vi ved fra tidligere sportsbegivenheder, vi har sendt i 3D, at interessen er stor blandt kunderne. Nu krydser vi fingre for, at det bliver det danske landshold, vi skal nyde i 3D", siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør i Canal Digital Danmark.

Adgang til TV 2s 3D signal fra kampen kræver naturligvis et 3D-fjernsyn, men samtlige kunder hos Canal Digital har adgang. Herudover kræves det, at man har en HDTV-boks. TV 2s 3D-signal fra EM-finalen vil være at finde på kanalplads 164. Kampen kan naturligvis også ses i HD/SD på TV 2s normale frekvenser. Læs mere på www.canaldigital.dk.

Det angives i øvrigt, at antallet af danske hjem med 3D-fjernsyn er steget fra fire til 14 procent, ifølge tal fra Danmarks Statistik.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |