Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAnmeldere hylder Retina-skærm i ny iPad - FlatpanelsDK

Anmeldere hylder Retina-skærm i ny iPad

15 Mar 2012 | Rasmus Larsen |

Apples nye iPad lander i de amerikanske butikker i morgen, men allerede i dag flyder det over med anmeldelser fra alle de store amerikanske medier og hjemmesider. Anmelderne hylder den nye højtopløslige Retina-skærm, og kalder den bl.a. ”skandaløs god”.

Retina-skærm i Pad 3 hyldes

Apple samarbejder med blandt andet Samsung, LG, Sharp og flere andre, omkring skærmene i deres enheder. Med iPhone 4 startede Apple en lille revolution, der skulle føre til skærme med langt højere opløsning og dermed bedre detaljegrad. Denne udvikling føres nu videre i den nye iPad, der udnytter en opløsning på 2048x1536 pixels.

Den nye iPad har en Retina-skærm
Den nye iPad har en Retina-skærm

Med skærmperspektivet som præmis for FlatpanelsDK, er vi naturligvis altid interesserede i skærmteknologiens udvikling og skærme får også større og større betydning i næsten alle elektronikenheder i dag. De amerikanske anmeldere er generelt enige om, at den nye skærm er unik, og mere end blot en gimmick. The New York Times siges, at skærmen er ”jaw-droppingly good” og ”just incredibly sharp and clear”. Washington Post skriver ”This display is outrageous. It’s stunning. It’s incredible”, og beskriver den som værende fra ”en anden verden”. USA Today siger ”a screen to die for” og The Loop siger, at man føler ærefrygt, når man sidder foran skærmen. All Things D sammenligner den med iPad 2 og siger, at den nye skærm er som ”at tage briller på”. Listen med medier, der falder i svime over skærmens egenskaber fortsætter, og vi håber denne form for skærminnovation ikke går ubemærket hen i branchen, så vores egen overbevisning om, at god billedkvalitet er definerende for oplevelsen på stort set alle produkter med skærme indbygget. Læs også vores baggrundshistorie omkring skærmen i den nye iPad her. iPad 3 kommer til salg i de danske butikker d. 23. marts. Læs mere på www.apple.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |