Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy Apple TV med 1080p afsløret - FlatpanelsDK

Ny Apple TV med 1080p afsløret

07 Mar 2012 | Rasmus Larsen |

Apple har netop løftet sløret for den nye Apple TV-boks, der byder på Full HD (1080p) opløsning og en ny brugerflade. iTunes opdateres på samme tid med 1080p video-indhold for endnu bedre kvalitet. Det skete på en event, hvor også iPad 3 med Retina-skærm blev præsenteret.

Ny Apple TV er klar

Den gamle Apple TV-boks blev stødt mere og mere populær, og specielt AirPlay-funktionaliteten, hvor Apple brugere kan sende indhold fra deres enheder over på Tv-skærmen, har været en af de drivende kræfter. Nu følger Apple op med næste generation af Apple TV.

Den nye Apple TV med 1080p
Den nye Apple TV med 1080p


Den nye Apple TV byder først og fremmest på 1080p-opløsning (den gamle understøttede maksimalt 720p), hvilket gør den i stand til at vise film og andet videoindhold på en fladskærm i Full HD. Det lader sig gøre pga. en ny A5-processor indeni.

Den nye Apple TV med 1080p
Den nye Apple TV med 1080p


Apple opdaterer i samme omgang iTunes til at håndtere 1080p-opløsning, hvilket naturligvis vil spille sammen med den nye Apple TV-boks. Film fra iTunes flyttes samtidig ind som et element af iCloud, hvilket basalt betyder, at man kan få adgang til sit videoindhold alle steder i verden og på alle enheder (Apples, vel og mærke). De streames blot over internettet, og med opdateringen til 1080p, opdateres meget af det eksisterende indhold også, så man kan nyde bedre kvalitet. Herudover får iTunes ”anbefalinger” baseret på hvad man har set hidtil.

Den nye Apple TV med 1080p
Den nye Apple TV har AirPlay


AirPlay fremhæves på den nye Apple TV. Med AirPlay kan ejere af iPad, iPhone, iPod og Mac sende video, billeder og musik over på Tv-skærmen, hvortil Apple TV er tilsluttet. Apple har også senest udvidet AirPlay til at fungere med spil på f.eks. iPad, så man kan benytte iPad/iPhone som controller og se spillet på Tv-skærmen.

Apple TV med AirPlay
Via AirPlay kan iPad benyttes som controller, mens TV-skærmen forvandles til en spilkonsol med Apple TV


Apple TV bliver tilgængelig i handlen næste uge. Prisen sænkes samtidig i Danmark til 849 kroner. FlatpanelsDK bringer en fuld anmeldelse senere.

Se pris på www.apple.dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |