Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony lancerer Google TV-produkter i Danmark - FlatpanelsDK

Sony lancerer Google TV-produkter i Danmark

11 Jan 2012 | Rasmus Larsen |

Google TV bliver tilgængelig i Danmark med Sonys nye netværksmedieafspiller NSZ-GS7 og Blu-ray-afspilleren NSZ-GP9.

Google TV til Danmark

Sony er klar med to nye afspillere, der bringer Google TV til dansk jord. De nye afspillere forbindes nemt til et tv via HDMI og giver adgang til et udvalg af forskellige apps og muligheden for at browse internettet på Tv-skærmen.

Sony NSZ-GS7
Sony NSZ-GS7 med Google TV


Google TV byder på et væld af multimedieunderholdning såsom video-on-demand-tjenester samt tjenester såsom YouTube. Google TV er også netop blevet opdateret med Android Market, hvor der allerede kan hentes mere end 2000 Tv-apps lige fra spil, musik, sport, nyheder m.m. – dog kun 50 der er specifikt udviklet til Tv.

Google TV indeholder Sony Entertainment Network med Music Unlimited, der er Sonys nye, cloud-baserede digitale musiktjeneste med et musikkatalog på mere end 12 millioner sange.

Sony NSZ-GP9
Sony NSZ-GP9 med Google TV



Intuitiv fjernbetjening

De nye afspillere leveres med en særlig fjernbetjening med berøringsfølsom skærm, et fuldt baggrundsoplyst tastatur, en mikrofon til stemmekontrol og en gaming-optimeret 3-akset bevægelsessensor, der sikrer en nem og intuitiv brugerkontrol.

Fjernbetjeningen er optimeret til de mange features, som Google TV byder på – og så kan man anvende den som universalfjernbetjening til styring af tilsluttede enheder som tv og receiver.

Sony NSZ-GS7
Sony NSZ-GS7 med Google TV


Med mobile apps til Android- og iOS-baserede enheder får brugeren mulighed for trådløst at smide internetindhold fra mobiltelefonen direkte over på tv’et eller omvendt

Ved at klikke på Google TV-ikonet i menuen på kompatible high-end BRAVIA-modeller (Sony oplyser ikke hvilke), herunder også modeller fra tidligere line-ups, kan du nemt søge i Android Market og hente apps.

Pris og tilgængelighed

Netværksmedieafspilleren NSZ-GS7 er tilgængelig fra juni 2012 til en vejledende udsalgspris på 1.600,- kroner, og Blu-ray-afspilleren NSZ-GP9 er tilgængelig fra august 2012 til en vejledende udsalgspris på 2.600,- kroner.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |