Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTDC TV får fjern-optagelse via smartphone - FlatpanelsDK

TDC TV får fjern-optagelse via smartphone

08 Sep 2011 | Rasmus Larsen |

I dag præsenterede TDC deres TV Apps, og ved samme lejlighed demonstrerede man et projekt til smartphones og tablets, hvor man via en App kan tidsindstille optagelser på sin Tv-boks. Det kan bruges, hvis man eksempelvis ikke er hjemme, men alligevel vil programmere en optagelse.

TDC på vej med remote-optagelse

TDC vil gerne tilbyde brugerne en række tjenester, der kan forsimple og udvide Tv-oplevelsen. Det næste som er på vej til kunder af TDC TV (TDC HomeTrio) bliver muligheden starte eller programmere optagelser, selvom man ikke er hjemme foran stue-Tv’et.

TDC TV får inden længe fjern-optagelse via smartphone
TDC TV får inden længe fjern-optagelse via smartphone


Det skal gøres vha. en App, der lanceres til smartphones og tablets baseret på Apple iOS og Google Android. Inde i App’en bringes en Tv-oversigt frem, hvor man kan læse en kort beskrivelse af Tv-programmerne, og klikker på man optag sender man samtidig en besked til sin Tv-boks hjemme i stuen om at påbegynde en optagelse af det valgte program. Man behøver ikke at være indenfor husets fire vægge.

TDC forventer at lancere fjern-optagelse til TDC TV kunder senere på måneden. Optagelser vil også kunne starte via en hjemmeside, som kan tilgås fra f.eks. en PC/MAC.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |