Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonB&O BeoVision 7 får 3D og Blu-ray - FlatpanelsDK

B&O BeoVision 7 får 3D og Blu-ray

22 Aug 2011 | Rasmus Larsen |

Med lanceringen af den nye 3D-version af det 55" store BeoVision 7 med integreret Blu-ray-afspiller får kunderne ikke alene mulighed for at opleve den fantastiske billed- og lydkvalitet – prikken over i’et er en ægte biografoplevelse i 3D.

BeoVision 7 får Blu-ray og 3D

Siden lanceringen i 2004 har BeoVision 7 været Bang & Olufsens bedst sælgende tv med 130.000 solgte eksemplarer. Det har vundet flere designpriser og bliver af mange betragtet som flagskibet i Bang & Olufsens tv-portefølje.

BeoVision 7 3D


– "Jeg er begejstret for, at vi nu kan tilbyde vores kunder en opgraderet BeoVision 7 oplevelse med 3D. Det har været et stort ønske for mange af vores BeoVision 7 kunder, og nu er vi klar med sådan en løsning", siger Bang & Olufsens adm. direktør, Tue Mantoni.

LCD-skærmen på BeoVision 7-55 er baseret på en ny, direkte LED-backlight-teknologi med lokal dæmpning, som giver bedre kontrast. Tv’et er udstyret med avancerede funktioner, som sikrer skarpe, glidende billeder, og et sofistikeret digitalt surround sound-modul. BeoVision 7-55 er et af de ganske få tv i verden, som har integreret Blu-ray-afspiller med 3D-funktion.

BeoVision 7-55 test


"Muligheden for at vælge en fjernsynsløsning med indbygget Blu-ray-afspiller med 3D-funktion er ret unik, og Bang & Olufsen er en af de eneste producenter, som tilbyder sådan en løsning", fortæller Ole Moltsen, Senior Product Manager hos Bang & Olufsen.

3D – en helt ny fjernsynsoplevelse

I modsætning til den almindelige todimensionale fjernsynsoplevelse giver 3D-fjernsyn en mere medrivende oplevelse af at blive flyttet fra sofaen til selve stedet for filmens handling.

"3D bliver mere og mere efterspurgt i takt med, at både Hollywood og spilindustrien er begyndt at producere mere 3D-materiale. Samtidig er stadigt flere tv-kanaler – især sportskanaler – begyndt at sende for eksempel de mest afgørende Premier League-kampe i 3D. Kvaliteten af 2D-oplevelsen er dog lige så vigtig, for det er stadig, hvad vores kunder vil bruge mest", forklarer Ole Moltsen.

BeoVision 7-55 test


Uanset om hjemmebiografen skal byde på 2D eller 3D, er BeoVision 7-55 skabt til at levere den ultimative fjernsynsoplevelse med knivskarpe billeder.

3D-teknologien fungerer ved at sende billedstrømmen lidt forskudt til venstre og højre øje. Det betyder, at brugeren skal tage et par såkaldte active shutter-briller på, som afkoder 3D-optagelserne og kommunikerer med skærmen for at sikre optimal billedkvalitet.

Den bjælkeformede højttaler under skærmen har en enestående lydkvalitet og fremhæver samtidig visuelt, at lyden er en integreret del af billedoplevelsen. Højttaleren er på linje med mange hi-fi-systemer.

Lanceringen af den nye 3D-version af BeoVision 7-55 markerer en ny generation af 3D-fjernsyn med sensationelle 3D-billeder og fantastisk lyd fra Bang & Olufsen. Levende billeder får en helt ny betydning.

Vejl. Udsalgspris, fra: BeoVision 7-55 med 3D, inkl. Blu-Ray afspiller, Beo6 (fjernbetjening) og DVB-HD: 104.365 DKK

- Bang & Olufsens pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Panasonic afslører nye Z90A, Z85A, Z80A OLED og W95A miniLED LCD TV

14 May 2024 |

Panasonics første Smart TV med TiVo lanceres in 24–65"

14 May 2024 |

DRTV gør problematisk login-funktion obligatorisk i september

14 May 2024 |

Imperial har skruet gevaldigt ned for lyden

14 May 2024 |

Nyt Loewe Stellar har MLA OLED og Samsungs Tizen OS

13 May 2024 |

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |