Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony overvejer 3DTV med passiv 3D-teknologi - FlatpanelsDK

Sony overvejer 3DTV med passiv 3D-teknologi

14 Mar 2011 | Rasmus Larsen |

LG Display og Sony drøfter i øjeblikket mulighederne for Sony fladskærme med passive 3D-paneler, ifølge Reuters. LG Display er interesseret i at sælge passive 3D-paneler til Sonys kommende fladskærms-TV for at promovere den passive 3D-teknologi.

Sony med passive 3DTV?

LG lancerede deres Cinema 3DTV for nylig, baseret på deres egen FPR 3D-teknologi, og Philips introducerede i sidste uge passive 3D-fladskærme. Nu kan Sony også være på vej med passive 3D-fladskærme. I 2010 blev der kun lanceret fladskærme med den aktive 3D-teknologi på markedet (på nær i Storbritannien).


LG promoverer pt. deres Cinema 3D-teknologi


Sony og LG er i øjeblikket i forhandlinger omkring LGs passive 3D-teknologi, melder Reuters. Hvis aftalen tages videre, vil det giver LG en massiv markedsføringsfordel for deres passive 3D-teknologi. Samtidig vil det betyde, at Sony kan udvide deres portefølje til både at omfatte aktive og passive 3D-fladskærme.

Samsung sidder i øjeblikket på 60 procent af 3D-markedet. Samsung, Panasonic og Sony har alle været fortalere for den aktive 3D-teknologi i de seneste år, men Samsung har dog også fremvist en Full HD passiv 3D-teknologi for nylig kaldet RDZ. Der er imidlertid ingen konkrete planer om at lancere produkter til forbrugerne på nuværende tidspunkt.

Sony har hverken bekræftet eller afkræftet artiklen fra Reuters.

Kilde: Reuters

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |