Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNår Lady Gaga møder OLED-skærme - FlatpanelsDK

Når Lady Gaga møder OLED-skærme

12 Jan 2011 | Rasmus Larsen |

Når Pop-dronningen Lady Gaga møder OLED-teknologien bliver der en solbrille ud af det. Nej, det er ikke en joke. På CES præsenterede Polaroid i samarbejde med Lady Gaga et par solbriller med to indbyggede OLED-skærme, der kan vise billeder eller video til omverdenen.

Solbriller med OLED-skærme

Vi har før sagt, at OLED giver mange muligheder for nye typer produkter, men vi tænkte ikke ligefrem på solbriller. Ikke desto mindre blev der på CES 2011 præsenteret solbriller med indbyggede OLED-skærme af Lady Gaga og Polaroid.


OLED-skærmene i solbrillerne viser billeder og video


Idéen er, at de to 1.5-tommer OLED-skærme er gennemsigtige fra indersiden, mens OLED-skærmene kan ses af folk udefra. OLED-skærmene viser både video og billeder. Solbrillerne kan tilmed tage billeder eller optage video vha. et lille indbygget kamera, og herefter vises billedet på solbrillerne.

Lady Gagas nye solbriller med OLED-skærme
Lady Gagas nye solbriller med OLED-skærme


Yderglasset på solbrillerne kan endda afmonteres, så skærmene bedre kan betragtes. Alt sammen lagres på et lille USB-stik, som sidder i den ene af de to brille-stænger. Vil du selv se præsentationen, så se nedenfor:


I fremtiden håber vi at kunne se lidt mere praktiske produkter baseret på OLED-skærme, men indtil videre må vi nøjes. Skulle du af en eller anden årsag være interesseret i at købe Polaroid og Lady Gagas solbriller skal du lede efter Grey Label Polarez G20. Prisen kendes ikke, men bliver formentlig ga-ga.

Kilde: IDG

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

65% betaler for streaming: "Vi forventer fornyet vækst"

06 May 2024 |

Hisense introducerer CanvasTV som rival til Samsung The Frame

06 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 May 2024 |

Nu i 4K/HDR: The Departed, Trainspotting, Den grænseløse, Farven lilla, Ran

03 May 2024 |

TV 2 Play hæver priserne

03 May 2024 |

Første enhed med Google TV's nye 'magiske' knap afsløret

03 May 2024 |