Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHer er Samsungs nye ultra-lette 3D-briller - FlatpanelsDK

Her er Samsungs nye ultra-lette 3D-briller

03 Jan 2011 | Rasmus Larsen |

Samsung har præsenteret deres nye ultra-lette 3D-briller et par dage før CES officielt åbner dørene. 3D-brillerne er udviklet i samarbejde med Silhouette og vil ligge i kassen, når man køber et af Samsungs nye 2011 Tv. De kan oplades trådløst.

FlatpanelsDK følger i disse dage CES 2011, hvor alle producenterne præsenterer deres nye 2011 fladskærme og produkter. Læs mere om alle nyhederne fra bl.a. Sony, Samsung, Sharp, LG og Panasonic her: CES 2011 Tema


Samsungs nye ultra-lette 3D briller

Brugerne har ikke ligefrem været overdrevne tilfredse med de aktive 3D-briller, som er blevet lanceret i 2010, og derfor har Samsung nu adresseret et af de centrale kritikpunkter. Samsung har udviklet nye ultra-lette 3D-briller, som skal vises frem på CES 2011 i Las Vegas.

Samsungs nye ultra-lette 3D-briller
Samsungs nye ultra-lette 3D-briller


Brillerne er udviklet i samarbejde med østrigske Silhouette. Og Samsung proklamerer, at de nye 3D-briller er verdens letteste, med en vægt på blot 28 gram, eller cirka 10 gram mindre end de nuværende 3D-briller.

Pasformen er blevet justeret. Brillerne har en modvægt på bagsiden, som skal sikre en 50:50 fordeling af vægten, ligesom der også er udviklet en ny hvilepude til næsen. Ifølge Samsung sikrer denne pasform, at både voksne og børn kan bære brillerne på komfortabel vis.

Samsungs nye ultra-lette 3D-briller
Samsungs nye ultra-lette 3D-briller


Men det er ikke alt. Brillerne er udviklet til automatisk at detektere 3D-indhold og slukke, hvis der ikke er behov for 3D-brillerne. Samsung siger, at brillerne tilmed kan oplade batteriet, der sidder bagerst, trådløst.

Samsungs nye ultra-lette 3D-briller
Samsungs 3D-briller oplader automatisk på denne lader - ingen kabler kræves


Brillerne vil blive fremvist på CES 2011 om et par dage. Vi vender tilbage inden længe med yderligere information og prisen.

Se også LGs nye 2011 3D-briller her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danmarks største elektronikbutik åbner på Fyn i år

08 May 2024 |

Disney skruer ned for Marvel-udgivelser

08 May 2024 |

Tre millioner streaming-abonnementer deles i Norden

08 May 2024 |

Apple afslører første iPad med OLED: "Verdens mest avancerede skærm"

07 May 2024 |

Oversigt: Philips 2024 TV-skærme

07 May 2024 |

Ny 'Ghostbusters' er første Sony Pictures-film med tidlig hjemmepremiere

07 May 2024 |