Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSådan fungerer TV2 Sputnik på Sonys fladskærme - FlatpanelsDK

Sådan fungerer TV2 Sputnik på Sonys fladskærme

01 Dec 2010 | Rasmus Larsen |

Sony og TV2 Sputnik har i dag præsenteret et samarbejde, der bringer TV2 Sputnik-tjenesten ind på Sonys fladskærme med Bravia Internet TV. Tjenesten kommer automatisk online på Sony fladskærme i Danmark fra d. 8. december. FlatpanelsDK har fået et eksklusivt kig på tjenesten og bringer her de første indtryk og en video af tjenesten.

TV2 Sputnik på Sony Bravia Internet TV

Alle TV2s kendte underholdningsprogrammer, serier, film og sport-udsendelser kan om en uge ses direkte på Sonys Bravia Internet enheder. Sony imødekommer dermed en af de hurtigst voksende trends, hvor brugerne selv vil bestemme og have video-on-demand.

TV2 Sputnik
TV2 Sputnik på Sony fladskærm, Foto: Knud Søndergaard


TV2 Sputnik vil fra den 8. december 2010 automatisk være at finde i ”Hjemme”-menuen på din Sony fladskærm, såfremt den er købt i 2010 og understøtter Bravia Internet TV. Alle nyere Blu-ray afspillere og Home Cinema-anlæg vil desuden også få adgang til tjenesten.

Se videoen herunder for en demonstration af TV2 Sputnik på en Sony fladskærm. Der demonstreres blandt andet menuerne, navigeringen og afspilning af et videoklip.



Skal der knyttes et par ord til tjenesten, så kan den forholdsvis korte ventetid fremhæves. Det er let at navigere i menuerne og videoklip starter relativt hurtigt. Der kan naturligvis også spoles frem og tilbage i udsendelser uden betydelig ventetid. Tjenesten kan bruges på selv langsommere internetforbindelser, men der anbefales dog minimum 2 Mbit.

Selve billedkvaliteten er ikke overbevisende, og der er plads til forbedring fra TV2s side. Det fungerede nogenlunde på en 40” fra normal siddeafstand, men på en 60 tommer, som ses i videoen, er udsendelserne fra TV2 Sputnik for kraftigt komprimeret.

Fortsat betalingstjeneste

TV2 Sputnik vil fortsat være en betalingstjeneste, og du skal derfor have et abonnement for at se samtlige programmer. TV2 Sputnik omfatter TV2, TV2 Zulu, TV2 News and TV2 Charlie. Der findes dog også visse udsendelser, som kan tilgås frit; f.eks. TV2 Nyhederne. Det er kun Basis-abonnementet der er aktiveret på Sonys fladskærme, og pay-per-view-udlejning gennem TV2 Sputnik er ikke aktiveret.

Sony tilføjer, at omkring 50 % af deres fladskærme i 2010 har Bravia Internet TV. I 2011 vil hele 80 % af Sonys fladskærme komme med funktionen.

Det nævnes afslutningsvis, at aftalen mellem Sony og TV2 Sputnik ikke er eksklusiv, hvilket også betyder, at de andre Tv-producenter kan komme med. Det er imidlertid ikke umiddelbart udsigter til at de andre producenter har konkrete planer for en TV2 Sputnik-tjeneste.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |