Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStofa Web-Tv indtager nu også Android - FlatpanelsDK

Stofa Web-Tv indtager nu også Android

23 Nov 2010 | Rasmus Larsen |

Stofa lancerede for kort tid siden Web-Tv til iPhone, iPad og iPod. Nu følger lanceringen af Stofa Web-Tv til mobiltelefoner og enheder med Googles Android-styresystem. Web-Tv gør dig i stand til at se dine Stofa kanaler på dine håndholdte enheder.

Flatpanels kører i denne uge et stort HDTV-tema. I denne uge bringer vi nyheder, tests og artikler omkring HDTV og kigger nærmere på mulighederne der findes for HDTV på det danske marked, samt tester de danske Tv-udbyderes billedkvalitet. Følg vores store HDTV Tema her.


Stofa Web-Tv til Android

Er du kabel-tv kunde hos Stofa har du nu mulighed for at se dine Tv-kanaler på andre enheder end dit Tv i stuen og soveværelset. Med lanceringen til Apples enheder og nu telefoner med Android-styresystemet, gør Stofa det let at tage Tv’et med rundt i huset. YouSee var først med Web-Tv, som de lancerede i august 2010.


Nu rykker Stofa Web-Tv ind på Android – f.eks. Samsung Galaxy Tab


Web-Tv kan f.eks. ses på din bærbare computer, din mobiltelefon eller din tablet (iPad eller Samsung Galaxy Tab). Forudsætningen er blot, at du har både Tv-signal og internet fra Stofa, samt at du befinder dig på dit netværk i hjemmet.

Går man via sin Android-enhed ind på webtv.stofa.dk, sendes man automatisk videre til Android Market. Læs mere på www.stofa.dk.

Kilde: Stofa

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |