Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips nye fladskærme er designet af dig - FlatpanelsDK

Philips nye fladskærme er designet af dig

16 Nov 2010 | Rasmus Larsen |

Hvert hjem er unikt. Derfor gør Philips det nu muligt for alle at designe et Tv helt efter eget ønske. Som noget helt nyt kan du nu designe dit personlige TV via internettet hos Philips. Vælg selv rammen, skærmstørrelsen, farven på standeren og vægbeslaget og find en fjernbetjening, der matcher.

Design dit eget Tv

Med næsten 100 forskellige designkombinationer sikrer Philips, at du får præcis det TV, som du ønsker, siger Philips. På www.philips.com/designyourtv kan du vælge skærmstørrelse og en ramme, der kommer i otte forskellige farver.

Philips “Design dit eget Tv”-koncept
Philips “Design dit eget Tv”-koncept

For at sikre, at dit personlige design er komplet, kan du også vælge stander eller vægbeslag i en farve, der matcher rammen - og sidst men ikke mindst kan du vælge mellem tre forskellige fjernbetjeninger. - "Vi ved, at der er behov for TV, som afspejler ejerens personlige stil. Lige som når man vælger en sofa i den helt rigtige farve og stil, bør det også være muligt at vælge, hvordan ens TV skal se ud," siger Max Hellström, PR Manager i Philips Consumer Lifestyle.

Philips “Design dit eget Tv”-koncept
Philips “Design dit eget Tv”-koncept

Når du har designet dit TV og ønsker at vise det til familie og venner, kan du nemt vise resultatet via Facebook eller Twitter. Den perfekte måde at få gode tips til ændringer, så du er sikker på et vellykket resultat. Tv’et er baseret på 7000-serien, hviket betyder, at Tv’et på den tekniske front har Full HD med Pixel Precise HD, 100 Hz, Ambilight Spectre 2, NET TV og Edge LED. Design dit nye personlige TV på www.philips.com/designyourtv. Philips oplyser, at Tv'et leveres fragtfrit i løbet af 3 uger. - Philips pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |

Opgraderet Matter Casting udfordrer AirPlay og Chromecast

09 May 2024 |

Danmarks største elektronikbutik åbner på Fyn i år

08 May 2024 |

Disney skruer ned for Marvel-udgivelser

08 May 2024 |

Tre millioner streaming-abonnementer deles i Norden

08 May 2024 |