Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-panasonicschtb10.jpg" alt="Panasonic 3 soundbars"></div>Panasonic på vej med 3 soundbars - FlatpanelsDK Panasonic 3 soundbarsPanasonic på vej med 3 soundbars">

Panasonic 3 soundbars
Panasonic på vej med 3 soundbars

27 Apr 2010 | Rasmus Larsen |

Panasonic er på vej med 3 soundbars til fladskærme. Modellerne lander i sommeren 2010, men vi har allerede de første detaljer. Du kan forvente to rene soundbars og en komplet soundbar med Blu-Ray/DVD/CD indbygget.

3 nye soundbars fra Panasonic

Panasonic vil lancerer 2 rene soundbars i 2010 og en soundbar med indbygget Blu-Ray drev, som også tager DVD og CD. På den måde er der noget for alle, som ønsker at forbedre lydkvaliteten på deres fladskærme fra Panasonic.

Den billigste model vil hedde SC-HTB10 og bliver udelukkende en soundbar. Panasonic nævner, at man har indbygget et system, der skal sørge for tilstrækkelig bas, men vil man også have de helt dybe toner med, skal man op i storebroderen SC-HTB500, der giver mere effekt og desuden har en trådløs subwoofer.

Panasonic SC-HTB10
Panasonic SC-HTB10


Topmodellen SC-BTB700 har også trådløs subwoofer og kommer desuden med en indbygget Blu-Ray afspiller, der også kan afspille DVD og CD. Denne model understøtter desuden Wi-Fi og kan således tilsluttes det lokale netværk. Gør man det, kan man også få glæde af en DLNA funktion.

En af de mest interessante ting ved Panasonics nye soundbars er anvendelsen af HDMI 1.4. Det betyder, at du kan tilslutte subwooferen til Tv’et med blot ét HDMI kabel og på den måde overføre lyd og billede – samt udnytte ARC (audio return channel), så Tv’et kan sende lyden til soundbaren via samme kabel.

Hidtil har man også skullet anvende f.eks. et optisk kabel for at få Tv’et til at sende lyden fra Tv kanalerne til soundbaren.

Priser og lancering

Priserne er endnu ikke på plads, men SC-HTB1 forventes at starte på omkring 2500 danske kroner. Modellerne bliver tilgængelige fra juli i Danmark.
Topmodellen SC-BTB700 forventes dog først at lande i august.

Læs også om Samsungs nye soundbars:
Samsung lancerer den nye speakerbar HW-C450
Og LGs nye soundbars:
LG lancerer HLB54S soundbar med Blu-Ray

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nyt Loewe Stellar har MLA OLED og Samsungs Tizen OS

13 May 2024 |

Hvornår du kan forvente OLED i iPad Air, iPad Mini, MacBook Air & MacBook Pro

10 May 2024 |

Disney+ begynder at lave mixed reality Marvel-indhold

10 May 2024 |

Ny 'Ringenes Herre: The Hunt for Gollum' film får premiere i 2026

10 May 2024 |

Danske startpriser på 2024 Philips OLED og LCD TV

09 May 2024 |

Prime Video vil udrulle pause-reklamer

09 May 2024 |