Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-canal+.jpg" alt="Canal+ 3D"></div>Canal+ og Sky presser på med 3D tv-kanaler - FlatpanelsDK Canal+ 3DCanal+ og Sky presser på med 3D tv-kanaler">

Canal+ 3D
Canal+ og Sky presser på med 3D tv-kanaler

05 Mar 2010 | Rasmus Larsen |

Canal+ vil tilbyde en 3D kanal allerede i år. Sky har også planlagt en 3D kanal i England og udvider nu med fodbold i 3D i Tyskland. Specielt Canal+ er der gode chancer for at få til Danmark.

Canal+ med 3D tv i år

Franske Canal+ vil lancere en 3D tv-kanal allerede i 2010, og Canal+ udvider således deres sortiment af kanaler. Canal+ er også præsenteret i Norden hos blandt andet Canal Digital og YouSee.

Discoverys fantastiske naturprogrammer kan snart ses i 3D
Discoverys fantastiske naturprogrammer kan snart ses i 3D


Canal+ forventer at køre test op gennem 2010 og have den nye 3D tv-kanal klar i forbindelsen med julen 2010. Hvad kanalen præcist skal hedde og hvilket indhold den vil sende, er endnu ikke fastlagt. Kanalen bliver en betalingskanal, men det er endnu usikkert, hvad kanalen kommer til at koste.

I første omgang vil Frankrig få glæde af den nye kanal, men der er gode muligheder for at den også kommer til Norden. Canal Digital har allerede været ude og sige, at de følger 3D markedet, og Canal+ findes allerede på det danske marked mod betaling, med blandt andet film-kanaler og HD-kanaler.

For at se kanalen kræves et 3DTV, som f.eks. dem producenterne lancerer i disse dage, samt en 3D kompatibel modtagerboks.

Sky lancerer 3D i Tyskland

Sky har allerede en 3D tv-kanal på vej til det engelske marked, som senest er testet af på en række engelske pubs og forventes at blive officielt lanceret i løbet af april 2010.

 Sky 3D indspilning
Sky 3D indspilning


Nu går turen til Tyskland, hvor Sky sammen med den tyske fodboldliga, Bundesligaen, vil producere fodbold i 3D. Første forsøg skal være kampen mellem Leverkusen og Hamburger SV, der transmitteres d. 14. marts. Kampen bliver vist for et udvalgt publikum i München.

3D stadig i sit spæde stadie

Selvom 3D stadig er i sit spæde stadie, vil pioner-arbejdet fra blandt andet Sky og Canal+ være med til at danne grundlaget for fremtiden og udsigterne til 3D.

Ud over Sky og Canal+, er også både Discovery og ESPN på vej med 3D kanaler, som der også er gode chancer for at få til Danmark.

Læs mere herunder:
CES 2010: Discovery på vej med 3D kanal - sender 24/7
ESPN på vej med 3D kanal -sender VM i 3D

Læs også mere om 3D i vores store 3DTV tema

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |