Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple Tablet med OLED i 2010 - FlatpanelsDK

Apple Tablet med OLED i 2010

26 Nov 2009 | Rasmus Larsen |

Der har længe svirret rygter omkring en såkaldt Tablet PC fra Apple, som nu er taget et skridt videre. Ifølge komponentproducenter vil Apple Tablet indeholde en 9,7 tommer stor OLED skærm, og vil være på markedet i anden halvdel af 2010.

Apple har i lang tid været sat i forbindelse med en såkaldt Tablet PC, der skal blive den næste store satsning fra den meget prominente elektronikproducent. En tablet er en håndholdt enhed, som er en mellemting mellem en mobiltelefon og en bærbar PC – og formentlig en naturlig udvikling af netbooken.

Apple Tablet PC med OLED
Apple Tablet PC med OLED kommer måske til at se sådan her ud


Det som der er interessant ved Apples kommende Tablet PC fra FlatpanelsDKs synspunkt, er den indbyggede OLED skærm, som Apple Tablet PC angiveligt skal indeholde. Det er LG Display der bekræfter, at man har lavet aftalen omkring 9,7 tommer OLED paneler med Apple.

Dette underbygges yderligere af, at Apple og LG tidligere har indgået en aftale om OLED paneler. LG har bekræftet, at Apple har smidt over 500 millioner US dollars i LGs R&D (Research & Development) OLED afdeling. LG udtaler, at man herudover forventer at smide omkring 3 milliarder US dollars i sækken selv over de kommende 18 måneder.

Apple Tablet PC med OLED
Apple Tablet PC med OLED kommer måske til at se sådan her ud


Apple Tablet PC kommer angiveligt i to versioner; en med 10,6 tommer LCD skærm og en med 9,7 tommer OLED skærm.

Et OLED panel vil tilføre Apple Tablet PC en forlænget strømtid, give bedre billedkvalitet med dybere sort, bredere betragtningsvinkler og hurtig responstid. OLED panelet vil i øvrigt veje mindre og har potentialet til at blive langt tyndere end nuværende LCD paneler med LED i dag.

Apple Tablet PC med OLED skærm skal angiveligt lanceres i anden halvdel af 2010.

Læs mere om OLED i vores store OLED Tema

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danmarks største elektronikbutik åbner på Fyn i år

08 May 2024 |

Disney skruer ned for Marvel-udgivelser

08 May 2024 |

Tre millioner streaming-abonnementer deles i Norden

08 May 2024 |

Apple afslører første iPad med OLED: "Verdens mest avancerede skærm"

07 May 2024 |

Oversigt: Philips 2024 TV-skærme

07 May 2024 |

Ny 'Ghostbusters' er første Sony Pictures-film med tidlig hjemmepremiere

07 May 2024 |