Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBoxer: helt nye digitale tv-tilbud via antennen - FlatpanelsDK

Boxer: helt nye digitale tv-tilbud via antennen

03 Dec 2008 | Rasmus Larsen |

Nu får alle danskere helt nye tv-muligheder med en almindelig antenne.

Etableringen af det nye digitale tv-signal i Danmark er langt forud for planen, og dermed kan Boxer TV fremrykke tidsplanen for lancering af digitalt antenne-tv, så de første tv-signaler sendes allerede den 1. februar.

I første omgang bliver det en stor del af jyderne, som får glæde af at få adgang til mange flere tv-kanaler via en almindelig antenne. Og i første omgang bliver der tale om en enkelt programpakke bestående af ni tv-kanaler. Senere – og senest 1. november – vil Boxer udvide antallet af tv-kanaler og programpakker, som bliver tilgængelige over hele Danmark.

Lanceringen betyder, at der nu er taget hul på at give de danske tv-seere bedre vilkår med ny og intensiveret konkurrence på markedet. Betalingskanaler ved hjælp af digitalt antenne-tv er en helt ny modtageform i Danmark, som gør det muligt fra februar at se næsten alle TV 2s betalingskanaler, SBS-kanalerne Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren samt Discovery Channel og Animal Planet via en almindelig antenne – og tilmed til en lav pris.


Boxers maskot, Robert

- ”Det er ret fantastisk, at vi nu kan slå dørene op og invitere kunderne indenfor. Det er godt for danskerne, for samfundet og selvfølgelig også for Boxer. Jeg er sikker på, at en stor del af danskerne vil få øjnene op for, hvor simpelt, billigt og fleksibelt, digitalt antenne-tv i virkeligheden er”, siger adm. direktør Steen Ulf Jensen, Boxer TV. Har man en antenne i forvejen, behøver man blot at anskaffe sig en digital modtagerboks, som tilsluttes fjernsynet. Har man en nyere fladskærm med indbygget digital tuner i formatet DVB-T, MPEG4 med kortlæser, behøver man ikke en boks, men kan sætte antennestikket direkte ind i fjernsynet. Hvis ikke man har en antenne, kan man investere i én af de små, moderne digitale antenner. I forbindelse med lanceringen vil Boxer TV tilbyde en særlig attraktiv, midlertidig pakke bestående af ni af de mest populære betalings tv-kanaler: TV 2 Zulu, TV 2 Charlie, TV 2 NEWS, TV 2 Film, Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Discovery Channel og Animal Planet. Derudover kan man som nu gratis modtage DR1, DR2, TV 2 og DR Update.


Boxers maskot, Robert

Der er tale om en særlig pakke – Boxer Vest – med en begrænset introduktionsperiode, og hvor tv-signalet indimellem kan blive påvirket af, at der fortsat arbejdes på at bygge nettet. Generne vil dog blive begrænset til et absolut minimum. Pakken er den første af en lang række af programpakker, som vil blive præsenteret inden den fulde lancering 1. november 2009. De mange forskellige pakker vil give forbrugerne en noget større valgfrihed mellem tv-kanaler, end man hidtil har kunnet få. Samtidig vil antallet af tv-kanaler blive udbygget fra de ni, som udsendes fra 1. februar, og så til 29 tv-kanaler senest til november. Ved at abonnere på Boxer Vest i 12 måneder til 119 kr. for selve tv-kanalerne samt 65 kr. for kort og administration – i alt 184 kr. – om måneden får man en Boxer-godkendt digital modtagerboks med indbygget MPEG4-standard og kortlæser til 0 kr. Man kan også købe kanalerne på månedsbasis uden bindingsperiode og boks til den samme pris på 184 kr. om måneden – alt inklusive og uden nogen yderligere omkostninger overhovedet. Læs mere på www.boxertv.dk - Boxers pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple afslører første iPad med OLED: "Verdens mest avancerede skærm"

07 May 2024 |

Oversigt: Philips 2024 TV-skærme

07 May 2024 |

Ny 'Ghostbusters' er første Sony Pictures-film med tidlig hjemmepremiere

07 May 2024 |

65% betaler for streaming: "Vi forventer fornyet vækst"

06 May 2024 |

Hisense introducerer CanvasTV som rival til Samsung The Frame

06 May 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 May 2024 |