Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason<div class="billede"><img src="billeder/mini-sed.jpg"></div>CPT vil samarbejde med Toshiba om SED - FlatpanelsDK CPT vil samarbejde med Toshiba om SED">

CPT vil samarbejde med Toshiba om SED

24 Oct 2006 | Rasmus Larsen |

Den store internationale FPD 2006 messe, som blev afholdt i Yokohama i Japan fra d. 18. oktober til d. 20. oktober, bød på utallige produktafsløringer, såvel som nyheder på teknologi- og produktionsfronten. 

Det var også på FPD 2006, at firmaet Tatung - som er den største aktieholder i panelfabrikanten CPT (Chunghwa picture tubes) – afslørede, at CPT fremover vil indgå i et samarbejde med Toshiba og til dels Canon. De specifikke roller i samarbejdet blev ikke diskuteret, men CPT skal angiveligt ind og deltage i arbejdet på SED panelerne.


Det essentielle for SED teknologien i de spæde stadier har været at levere et produkt, der overgår de nuværende teknologier i billedkvalitet. Det næste, og nok det vigtigste, bliver at klare lanceringen overbevisende. Det indebærer blandt andet en tilstrækkelig produktionskapacitet, som også indirekte har betydning for de priser, som modellerne kan sælges for til forbrugerne.

Samarbejdet med giganten CPT kan derfor også vise sig at være et vigtigt skridt i den rigtige retning for SED teknologien. Ved at bringe andre store firmaer ind i samarbejdet kan det både betyde hurtigere og mere effektiv produktion, såvel som en bredere portefølje af produkter ved lancering.
Man har senest hivet NEC ind i SED teknologien. NEC skal stå for en række produktionsmæssige aspekter.

De første SED skærme er sat til at ramme markedet i slutningen af 2007 – dog i begrænset antal. Priserne spås at blive forholdsvis høje i starten.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Status på UHD Blu-ray i 2024

26 Apr 2024 |

Smugkig på den kommende X (Twitter) app til Smart TV

26 Apr 2024 |

Får du også hvid skærm på DRTV? DR arbejder på løsning

26 Apr 2024 |

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |