Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDRTV: Problem med ny login-funktion er løst - FlatpanelsDK

DRTV: Problem med ny login-funktion er løst

05 Oct 2023 | Rasmus Larsen |

Hvis du har oplevet kontinuerligt at blive logget ud af DRTVs nye login-funktion, så giv det et forsøg på ny. DRTV har ændret i maskinrummet og betragter problemet som løst.

Public service-streamingtjenesten DRTV introducerede den 22. august en ny login-funktion, som bliver obligatorisk for at tilgå dele af DRTV i løbet af 2024.


DRTV login problem

DRTVs nye llogin-funktion. Illustration: Flatpanels

I perioden efter opgraderingen blev Flatpanels kontaktet af flere danskere, som oplevede at blive logget ud igen af DRTV appen op til flere gange dagligt. Nogle brugere droppede som konsekvens at logge ind, hvilket endnu ikke er påkrævet for at tilgå DRTVs komplette indholdskatalog, men som dog giver visse fordele såsom synkronisering på tværs af enheder, når man er i gang med at se tv-programmer.

DRTV betragter fejlen som løst

Jesper Persson, Områdechef for Digitale Produkter-Streaming hos DR, oplyser til Flatpanels, der i den første uge efter lancering var en fejl i det nye login, der gjorde, at danskere blev logget ud igen. Loggede man ind i slutningen af første uge med fejl i systemet, blev man således også logget ud i anden eller tredje uge i løbet af september ved næste besøg til DRTV. DRs teknikere betragter nu fejlen som løst, så prøv igen, hvis du tidligere har oplevet problemer. Jesper Persson tilføjer, at systemet er opsat på den måde, at man automatisk bliver logget ud, hvis man ikke har besøgt DRTV i seks måneder. Oplever du stadig at blive logget ud kontinuerligt, så vil DRTV gerne have din tilbagemelding.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Netflix ophører med at virke på ældre Apple TV

04 Jun 2024 |

PlayStation VR2 virker snart med PC'en inkl. Steams VR-spil

04 Jun 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 Jun 2024 |

Første test af live-tv over 5G i Danmark

04 Jun 2024 |

Massiv stigning af tv-pirater i Norden

03 Jun 2024 |

Acer afslører sine første 480Hz OLED-monitorer & Google TV-monitorer

03 Jun 2024 |