Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFIFA+ appen nu tilgængelig på LG webOS, Samsung Tizen & gratis-kanaler - FlatpanelsDK

FIFA+ appen nu tilgængelig på LG webOS, Samsung Tizen & gratis-kanaler

27 Jul 2023 | Rasmus Larsen |

FIFA+ appen med adgang til udvalgte live-kampe, interviews, højdepunkter og replays udvides til yderligere TV-platforme og 'FAST'-kanaltjenester.

Efter lanceringen på Hisenses Vidaa-platform i midten af 2022 og Android TV / Google TV i slutningen af 2022, er FIFA+ appen landet på tre yderligere Smart TV platforme. Der findes stadig ikke en app til Apple TV.


FIFA+

FIFA+ appen. Screenshot: Flatpanels

Derudover kan FIFA+ findes som en gratiskanal på fem såkaldte FAST (Free Ad-Supported Streaming TV) platforme, hvoraf fire findes i Danmark. - "FIFA har annonceret en banebrydende udvidelse af FIFA+, da den bliver tilgængelig på fem nye tilsluttede TV-apps: Samsung TV, LG, VIDAA, Amazon Fire og Android TV, og fem nye FAST-kanalplatforme: Samsung TV Plus, LG Channels, VIDAA Channels, The Roku Channel og Rakuten TV," annoncerede FIFA.

Live-kampe

Foruden arkivindhold, så kan visse live-kampe streames i FIFA+ appen. Superligakampe kan eksempelvis streames i lande, hvor rettighederne ikke er solgt til en lokal tv-kanal. Udvidelsen af appen sker i forbindelse med 2023 VM i kvindefodbold. - "Vores mål er at forbinde fans fra alle verdenshjørner og give dem uovertruffen adgang til den sport, de elsker. Denne udvidelse er et vigtigt skridt i retning af at nå denne vision og bringe det smukke spil til alle. Hver innovation vi introducerer er forankret i at udvikle spillet, og vi vil gerne takke alle CTV- og FAST-platformene for deres støtte til at få dette til at ske," sagde Charlotte Burr, FIFAs direktør for strategi, digital og FIFA+. "FIFA er forpligtet til at bruge digitale platforme til at skabe en inkluderende og fordybende fodboldoplevelse for alle." Fodboldorganisationen oplyser, at mere end 211 mio. unikke brugere åbnede appen under VM i Qatar 2022. Der var 190 mio. visninger af kampsammendrag.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Massiv stigning af tv-pirater i Norden

03 Jun 2024 |

Acer afslører sine første 480Hz OLED-monitorer & Google TV-monitorer

03 Jun 2024 |

Netflix appen fjernes på 2014 Sony TV

03 Jun 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Amazon i juni

02 Jun 2024 |

Test: Canvas

31 May 2024 |

Mere 4K-indhold efter Max-relanceringen

31 May 2024 |