Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple Vision Pro forventes klar i Danmark tidligst i 2025 - FlatpanelsDK

Apple Vision Pro forventes klar i Danmark tidligst i 2025

10 Jul 2023 | Rasmus Larsen |

Efter lanceringen i USA i starten af 2024 går turen til Storbritannien og Canada som de første internationale markeder i slutningen af 2024, skriver Bloomberg.

Apple har bekræftet, at Vision Pro får en prislap på $3500 og at produktet lanceres i USA i "starten af 2024". Selskabet har endnu ikke kommenteret specifikt på andre lande.


Apple Vision Pro

Apple Vision Pro. Foto: Apple

Bloomberg skriver, at Storbritannien og Canada står til at blive de næste markeder efter USA. Danmark og Norden ser ikke ud til at være med i hverken anden eller tredje pulje, idet Apple prioriterer lokalisering til de store lande indledningsvis. - "Apple sagde, at de vil tilbyde headsettet i andre lande i slutningen af 2024. Selskabet diskuterer Storbritannien og Canada som to af deres første internationale markeder, med Asien og Europa kort efter, selvom der ikke er truffet en endelig beslutning, ifølge personer der bad om ikke at blive navngivet mens de diskuterer interne anliggender. Apples ingeniører arbejder på at lokalisere enheden til Frankrig, Tyskland, Australien, Kina, Hong Kong, Japan og Korea, sagde personerne," skriver Bloomberg.

En langsom udrulning

Selv i USA bliver det en langsom udrulning, ifølge Bloomberg. Apple Vision Pro vil til at starte med kun være at finde i Apple-butikker i de større amerikanske byer, og demonstrationer af produktet gives kun efter aftale. Læs også: Apple Vision Pro har hjemmebio-app og genopliver 3D-film Det har at gøre med produktets komplekse natur, hvor det skal fastspændes på brugerens ansigt, mens linserne skal modificeres, så de passer til brugere med f.eks. nedsat syn. En anden faktor er, at micro-OLED skærmene kun produceres i begrænset kvantitet gennem en ny produktionsmetode til skærme, såkaldt OLED-on-Silicon. Bloomberg hævder, at Apple arbejder på en billigere model samt anden generation af Vision Pro til lanceringen før udgangen af 2026. - Kilde: Bloomberg

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 Jun 2024 |

Første test af live-tv over 5G i Danmark

04 Jun 2024 |

Massiv stigning af tv-pirater i Norden

03 Jun 2024 |

Acer afslører sine første 480Hz OLED-monitorer & Google TV-monitorer

03 Jun 2024 |

Netflix appen fjernes på 2014 Sony TV

03 Jun 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Amazon i juni

02 Jun 2024 |