Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRedesignet Amazon Prime Video ruller nu ud på Apple TV, Android TV m.fl. - FlatpanelsDK

Redesignet Amazon Prime Video ruller nu ud på Apple TV, Android TV m.fl.

12 Aug 2022 | Rasmus Larsen |

Amazons redesignede Prime Video app blev præsenteret i juli. Udrulningen startede på Android TV og Smart TV, og fra denne uge også på Apple TV og andre enheder.

Der er tale om en gradvis udrulning og det lader til at kræve en serverændring fremfor en opdatering af appen, hvorfor man må vente på sin tur i køen. Den redesignede Amazon Prime Video app minder i sin brugerflade nu mere om Netflix.

Udrulningen startede tilsyneladende på Android TV, Fire TV (Amazons egen TV-platform) og forskellige mærker af Smart TV, derefter Xbox og et par andre platforme. 

I denne uge er udrulningen udvidet til at omfatte Apple TV (tvOS) og Roku. Flatpanels har fået appen på Apple TV og Android TV, men af en eller anden grund ikke vores Google TV enheder.

Der er i forummet meldinger fra flere andre danskere, som ligeledes har fået den nye brugerflade.


Amazon Prime UI

Den nye redesignede Prime Video app. Foto: Amazon

Den redesignede app er en væsentlig forbedring i forhold til den gamle hvad angår navigation og præsentation, men Flatpanels oplever stadig appen som forholdsvis sløv. Amazon udruller den nye app globalt og planen er, at størstedelen af de aktive TV-enheder har fået den før The Lord of the Rings: The Rings of Power får premiere den 2. september. Har du modtaget opdateringen og på hvilke(n) enhed(er)?

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |

MicroLED-monitorer rykker nærmere

22 May 2024 |

Sonos Ace virker også som Dolby Atmos-hovedtelefoner til film

21 May 2024 |

Discoverys kanaler vender tilbage hos YouSee

21 May 2024 |

Så er Max åben i Danmark

21 May 2024 |

Ny Max app findes til disse enheder – se også UHD-support

21 May 2024 |