Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple AirPlay 2 og HomeKit rykker ind i TCLs nye Google TV - FlatpanelsDK

Apple AirPlay 2 og HomeKit rykker ind i TCLs nye Google TV

18 Apr 2022 | Rasmus Larsen |

TCL i Europa har indgået et samarbejde med Apple, hvilket for første gang åbner for AirPlay 2 til mediedeling og HomeKit til hjemmestyring i TCL Google TV.

Apples TV-funktioner var allerede tilgængelige i TCLs nordamerikanske modeller og kommer i år for første gang til tre europæiske modeller. Nyheden var ikke en del af TCL's præsentation i sidste uge, men Flatpanels fik det efterfølgende bekræftet og demonstreret.

AirPlay 2 og HomeKit vil være understøttet TCL nye C735, C835 og C935 modeller.


TCL AirPlay 2

AirPlay 2 og HomeKit i TCL 2022 TV. Foto: Flatpanels

AirPlay 2 lader brugeren dele videoer, billeder, musik og andre mediefiler fra en Apple iOS- eller Mac-enhed trådløst til TV-skærmen samt bruge streamingtjenester, der ikke understøttes direkte i TV'et. AirPlay 2 i TCLs TV fungerer, som man kan forvente – samme brugerflade og indstillingsmuligheder som i TV fra andre mærker. Læs også: TCL præsenterer 2022 TV: C93, C83, C73 og C63 HomeKit giver brugeren mulighed for at styre visse TV-funktioner såsom tænd/sluk, HDMI-skift mv. fra en iPhone eller vha. stemmekommandoer til Siri. Det er værd at bemærke, at TCLs Google TV – ligesom Sonys – desuden understøtter Chromecast og Google Home, hvilket betyder, at man får både Apple og Googles funktioner til cast og hjemmestyring i én og samme pakke. Tjek TV-databasen for at se, hvilke funktioner, der understøttes i hvilke TV-modeller. TCLs 2022-modeller lanceres i Danmark i løbet af april/maj.

2022 TCL TV med AirPlay 2, HomeKit

Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Android 14 til TV får bedre ydeevne, Energi-tilstande, hjemme-hubs mm.

23 May 2024 |

Sharp trækker sig fra produktion af skærmpaneler

23 May 2024 |

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |

MicroLED-monitorer rykker nærmere

22 May 2024 |

Sonos Ace virker også som Dolby Atmos-hovedtelefoner til film

21 May 2024 |

Discoverys kanaler vender tilbage hos YouSee

21 May 2024 |