Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDisneys næste Marvel-serie har premiere i dag - FlatpanelsDK

Disneys næste Marvel-serie har premiere i dag

19 Mar 2021 | Rasmus Larsen |

Mens Marvel-film samler støv, er Disney+ i fuld gang med at skyde sin satsning på Marvel-serier i gang. Det er premieredag for The Falcon and the Winter Soldier.

Følger op på Avengers: Endgame

WandaVision skød showet i gang og fra i dag kan Marvel-fans streame The Falcon and the Winter Soldier, hvis handling foregår efter begivenhederne i Avengers: Endgame. Serien er i seks afsnit, hvoraf det første kan streames på Disney+ i dag i 4K Dolby Vision på billedsiden og 5.1 surround Dolby Atmos på lydsiden. Et nyt afsnit frigives hver fredag, med den 23. april som afslutning.

The Falcon and the Winter Soldier

The Falcon and the Winter Soldier på Sony A90J. Foto: Torben Rasmussen

Det er en prekær tid for Marvel-universet. Efter at have bidraget kraftigt til Disneys seneste års rekordomsætning i biografer, så er de nye film blevet udskudt pga. biograflukninger. Næste film i rækken, Black Widow, står til biografpremiere i maj 2021, men tiden må vise, om det er praktisk muligt. I stedet må Marvel-fans søge mod streamingtjenesten Disney+ for at få nyt MCU-indhold. Efter Falcon får serien Loki premiere i juni 2021. Studiet har planlagt mere end 10 Marvel-serier til Disney+ over de kommende år. Du kan få overblikket i Streaming-kalenderen. Netflix løb i flere år løb med overskrifterne, men Disney+ har på rekordtid formået at etablere sig som en førende streamingtjeneste med over 100 mio. abonnenter efter kun 16 måneder. Næste fase vil blive kendetegnet af bl.a. en kavalkade af serier i Star Wars-, Marvel- og Pixar-universerne. Mere information kan findes på disneyplus.com/dk.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Android 14 til TV får bedre ydeevne, Energi-tilstande, hjemme-hubs mm.

23 May 2024 |

Sharp trækker sig fra produktion af skærmpaneler

23 May 2024 |

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |

MicroLED-monitorer rykker nærmere

22 May 2024 |

Sonos Ace virker også som Dolby Atmos-hovedtelefoner til film

21 May 2024 |

Discoverys kanaler vender tilbage hos YouSee

21 May 2024 |