Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFra bio til hjemmebio: 'Scoob' kan nu lejes fra 169 kr. - FlatpanelsDK

Fra bio til hjemmebio: 'Scoob' kan nu lejes fra 169 kr.

13 Aug 2020 | Rasmus Larsen |

Warner Bros. sender i dag animationsfilmen Scoob! ud direkte til streaming. Filmen skulle have været en af sommerens store familiefilm i biografen.

Fra bio til hjemmebio

Strømmen af film, som forbigår biograferne til fordel for premiere hjemme i stuen, fortsætter. Denne gang er det Warner Bros, som sender den nye animationsfilm om Scooby-Doo ud i hjemmebiografen. Filmen kan fra i dag torsdag den 13. august lejes og købes i filmbutikkerne online. Blockbuster har den til 169 kroner i leje, mens Viaplay og Rakuten udbyder den til 189 kroner - sidstnævnte i UHD-kvalitet. Filmen kan desuden købes fra 209 kroner. Læs også: Guide: Bedste tjenester til filmleje & filmkøb Apple iTunes og Google Play tilbyder endnu ikke filmen i Danmark.

Scoob

Blockbuster er en af de udbydere, der I dag kan give 'Scoob' premiere I hjemmebio

- "Selvom vores samfund på mange måder er åbnet op igen, er vi fortsat i en ekstraordinær situation, og selvom det er på en trist baggrund, er jeg glad for, at vi sammen med filmselskaberne kan rykke biografen hjem i de danske stuer," siger Casper Hald, direktør for Blockbuster. Blockbuster pointerer ydermere, at prisen svarer nogenlunde til to biografbilletter. Scoob! følger efter en række andre film, som også er rykket fra bio til hjemmebio under coronakrisen. Flatpanels har en oversigt over de danske forhold her.

Scoob! - danske priser

Apple TV (iTunes)BlockbusterGoogle Play FilmRakutenViaplay
Scoob!
(leje/købspris)
-169/219 kr.-189/229 kr.
UHD
189/209 kr.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i maj

04 Jun 2024 |

Første test af live-tv over 5G i Danmark

04 Jun 2024 |

Massiv stigning af tv-pirater i Norden

03 Jun 2024 |

Acer afslører sine første 480Hz OLED-monitorer & Google TV-monitorer

03 Jun 2024 |

Netflix appen fjernes på 2014 Sony TV

03 Jun 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Amazon i juni

02 Jun 2024 |