Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDolbys brillefri 3D-teknologi roses - FlatpanelsDK

Dolbys brillefri 3D-teknologi roses

26 Apr 2012 | Rasmus Larsen |

Dolby havde medbragt en prototype-skærm, baseret på den tidligere annoncerede brillefri 3D-teknologi, på NAB 2012 udstillingen. De første melder er meget positive og nævner, at 3D-billederne var flotte, og at betragtningsvinklerne var “særlig imponerende”.

Dolbys 3D-teknologi roses

The Verge fik mulighed for at kigge nærmere på Dolbys brillefri 3D-teknologi, der er udviklet i samarbejde med Philips – og de var overbeviste. Teknologien blev fremvist på NAB 2012 udstillingen med materiale fra Captain America og Art of Flight.

Dolbys brillefri 3D-teknologi
De første oplevelser med Dolbys brillefri 3D-teknologi er positive

Det er siden The Verge, som har kigget på teknologien, og de nævner, at (frit oversat) “billedet var så skarpt og rent, at det tog et minut før vi opdagede, at vi kiggede på 3D-materiale” og at “betragtningsvinklerne var særlig imponerende; selv langt ude fra siden kunne 3D-effekten opleves. The Verge siger endda, at “basereret på hvad vi så, så er 3D-teknologien bestemt klar til offentligheden”. Dolbys brillefri 3D-teknologi kræver skærme med langt højere opløsning end traditionelle Tv. Dolby havde medbragt en skærm med 4K-opløsning til demonstrationen. Implementeringen tilbyder 26 forskellige betragtningsvinkler, hvorfra det brillefri 3D-billede kan opleves – flere end tidligere brillefri 3D-teknologien. Kravet til den høje opløsning gør det dog svært at bruge teknologien i mindre skærme. Dolby samarbejder med Philips om at lancere Tv baseret på teknologien, men de venter lige nu på, at produktionsomkostningerne på skærme med høj opløsning falder. En lancering i 2012 synes derfor usandsynlig. Læs mere om de første oplevelser med teknologien på The Verge. Læs også mere om Dolbys brillefri 3D-teknologi her.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Massiv stigning af tv-pirater i Norden

03 Jun 2024 |

Acer afslører sine første 480Hz OLED-monitorer & Google TV-monitorer

03 Jun 2024 |

Netflix appen fjernes på 2014 Sony TV

03 Jun 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Amazon i juni

02 Jun 2024 |

Test: Canvas

31 May 2024 |

Mere 4K-indhold efter Max-relanceringen

31 May 2024 |