Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG lancerer fladt OLED-TV - uden ramme - FlatpanelsDK

LG lancerer fladt OLED-TV - uden ramme

05 Mar 2014 | Rasmus Larsen |

LG lancerede sidste år et kurvet og et fladt OLED-TV, men de flade havde en stor ”Galleri”-ramme omkring med indbygget lyd. Nu lancerer LG et nyt fladt OLED-TV uden dikkedarer – der er ingen Galleri-ramme omkring. Tv’et er henvendt til entusiasterne.

Et fladt OLED-TV uden dikkedarer

Tv’et fremstår i sin helt simple form med en ultraslank ramme omkring panelet, men uden den store Galleri-ramme. Tv’et er teknisk identisk med LG’s tidligere OLED-TV og kommer således med Full HD opløsning.

LG fladt OLED-TV
Galleri-rammen droppes og fremover sælges LG’s flade OLED-TV som en ren skærm


LG vil gerne appellere til entusiasterne, som ofte har separate lydsystemer i stuen eller hjemmebiografen. Tv’et har herudover Smart TV med DLNA, Miracast, NFC, WiFi og Magic-fjernbetjeningen - men dog ikke den nye WebOS-platform. Der er fuld fokus på billedkvalitet, som OLED leverer ulig andre billedteknologier i dag med perfekt gengivelse af sort, tæt på perfekte betragtningsvinkler og livlige farver. Tv’et understøtter også Cinema 3D – altså varianten med de billige, polariserede 3D-briller.

LG’s nye flade OLED-TV er et nordisk initiativ og er på vej bredt ud hos de danske forhandlere nu under modelnavnet 55EA880V. Den vejledende pris er 70.000 kroner, men det sælges allerede væsentligt billigere hos de første forhandlere.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

LGs 2024 OLED TV nu i handlen i Danmark

14 Jun 2024 |

Hisense tilslutter sig igen 8K-alliancen

14 Jun 2024 |

Der hamstres storskærme før en stor sportssommer

13 Jun 2024 |

Første 8K 3D-kamera til Apples Immersive Video-format afsløret

13 Jun 2024 |

Streamingtjenesten Max har nu tv-kanaler inkl. Kanal 5

12 Jun 2024 |

Ingen danske biografer kan vise 'Inderst inde 2' som Pixar ønsker

12 Jun 2024 |