Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBeoVision 10 i Limited Edition: Chanterelle - FlatpanelsDK

BeoVision 10 i Limited Edition: Chanterelle

02 Sep 2011 | Rasmus Larsen |

Bang & Olufsen lancerer et nyt medlem af BeoVision 10 familien. BeoVision 10 i 46 tommer Limited Edition Chanterelle (Kantarel) annonceres i forbindelse med Copenhagen Design Week. De tekniske specifikationer og finesser ved fjernsynet bibeholdes, men fjernsynet præsenteres i en ny farve, med en ny stander og i et begrænset antal. 

BeoVision 10 Chanterelle

Efter den fantastiske modtagelse af BeoVision 10-40, er fjernsynsfamilien vokset sig større og den inkluderer tre størrelser (32”, 40” og 46”). Bang & Olufsen følger nu op med BeoVision 10-46 i en Limited Edition kaldet Chanterelle (Kantarel).

B&O BeoVision 10 Chanterelle
B&O BeoVision 10 Chanterelle

BeoVision 10-46 Limited Edition lanceres i farven Kantarel, og tankerne bag farvevalget er velovervejet fra tegnestuen David Lewis Designers. - ”Det var ønsket om at lave et blødt og mindre teknologisk alternativ præget af den danske boligindretning at den BeoVision 10 i Limited Edition kom til verden”, udtaler Torsten Valeur, designer hos David Lewis Designers. - ”Ideen var at udvikle en aluminiumfarve som passer sammen med mange forskellige træoverflader og så stadig virke ægte”, fortsætter Torsten Valeur. - ”BeoVision 10 – Limited Edition i kantarelfarven rammer lige ned i en fremherskende tendens i år at benytte brune farver blandt møbler og især biler” afslutter Torsten Valeur.

B&O BeoVision 10 Chanterelle
B&O BeoVision 10 Chanterelle

Udover at aluminiumsrammen bærer farven kantarel, er frontstoffet på højttalerenheden, som ses under fjernsynet, i samme farve.

B&O BeoVision 10 Chanterelle
B&O BeoVision 10 Chanterelle

BeoVision 10 familien får samtidig en ny placeringsmulighed – et staffeli. Den nye gulvstand, læner fjernsynet let bagover som et billede på et staffeli. Fødderne er i Kantarel farven, men den bagerste del er sort, så den matcher den sorte bagbeklædning på fjernsynet. Den nye stand passer også til tidligere BeoVision 10-fladskærme. BeoVision 10 i Limited Edition produceres i et totalt oplag på 500 stk., hvor hver enkel vil være nummereret på bagsiden af metalrammen. Men er du ude efter nr. 8 eller nr. 88 så skal du til Kina for sådant et køb. Disse eksemplarer er nemlig dedikeret for salg i Kina hvor tallet 8 anses som et lykketal eller lovende nummer, og betyder rigdom og velstand.

B&O BeoVision 10 Chanterelle
B&O BeoVision 10 Chanterelle

BeoVision 10-46

Den nye BeoVision 10 Chanterelle bygger på samme teknik, som de andre BeoVision 10-46 modeller. Det vil sige et LED-baseret LCD-panel med Full HD opløsning. Tv’et drives af Bang & Olufsens egen billedmotor, som bidrager til at skabe flot billedkvalitet. (læs eventuelt testen af BeoVision 10 her). Ud over den fantastiske visuelle oplevelse byder dette slanke kunststykke på en imponerende lydkvalitet i form af den integrerede stereohøjttaler bag det farvede frontstof under skærmen. Så selvom BeoVision 10 er et fladskærmsfjernsyn, er lyden alt andet end flad.

B&O BeoVision 10 Chanterelle
B&O BeoVision 10 Chanterelle

I selve kabinettet sidder et aktivt, tovejs stereohøjttalersystem med centerbas og egen basport, mens diskant- og mellemtoneenhederne sidder i et separat trykkammer. Med denne banebrydende basportløsning har Bang & Olufsens akustiske ingeniører taget udfordringen op – og sejret – ved at skabe fantastisk lyd i et slankt fjernsyn. Ydermere er der integreret et surround sound modul, så ønsker du en surroundsound opsætning kan du tilslutte yderligere fem højttalere.

BeoLab 6002 i farven Kantarel

BeoLab 6002 højttalere lanceres også i farven Kantarel, som en del af BeoVision 10 lanceringen. Den bagerste del af højttalerne er i anodiseret aluminium i Kantarel farven, og stoffronten har samme farve som frontstoffet på fjernsynet. Kan kun købes sammen med BeoVision 10 i 46” Limited Edition. Det nye BeoVision 10 i 46 tommer Limited Edition præsenteres i forbindelse med Copenhagen Design Week (1.-6. sept.). Den kan ses udstillet i Dansk Design Center på H.C. Andersens Boulevard på balkonen til og med d. 6. september.

Vejledende udsalgspris:

BeoVision 10-46 Limited Edtion inkl. Anti-refleksbehandling, DVB-HD modul og Beo 6 - 64.495 DKK BeoLab 6002 Chanterelle - 23.590 DKK (2 stk.) Staffeli (gulvstand) - 2.695 DKK - B&O pressemeddelelse, red

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Android 14 til TV får bedre ydeevne, Energi-tilstande, hjemme-hubs mm.

23 May 2024 |

DRs nye nyhedskanal kommer på kabel-tv

23 May 2024 |

Sharp trækker sig fra produktion af skærmpaneler

23 May 2024 |

'Dune 2' kan nu streames på Max i 4K – se hvad der ellers er på vej

22 May 2024 |

MicroLED-monitorer rykker nærmere

22 May 2024 |

Sonos Ace virker også som Dolby Atmos-hovedtelefoner til film

21 May 2024 |