Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTest: LG C2 OLED 'Evo' - FlatpanelsDK

Test: LG C2 OLED 'Evo'

|


C2 er efterfølgeren til sidste års populære C1. LGs C-serie byder nu på 'OLED Evo', som er en kombination af et mere avanceret og effektivt panel og nye algoritmer. Derudover byder C2 på et par nye webOS-funktioner samt redesignet ramme og stand, der gør skærmen markant lettere. For første gang vil OLED være tilgængelig i 42-tommer foruden 48, 55, 65, 77 og 83-tommer.

Vi tester 65-tommer udgaven.

 Læs også: Oversigt: LG 2022 TV


Pris og forhandler:

42"
48"
55"
65"
77"
83"

Første indtryk

LG C2 har fået et designløft med en ny rektangulær elektronikboks og en tekstureret flad bagside, som efter vores mening fremstår pænere end det blanke plastik-look fra tidligere B- og C-serier fra LG. Der er en sølvramme omkring skærmen og selve skærmkanten udenom billedet er blevet reduceret i forhold til sidste års modeller. Der er flere gode nyheder, idet alle porte nu endelig vender ud mod siden, hvilket gør det nemmere at vægmontere TV'et fladt mod væggen, samtidig med, at portene stadig er tilgængelige. Der er fire HDMI 2.1-porte, tre USB-porte, Ethernet (stadig begrænset til 100 Mbps), optisk lydudgang og et par andre porte. Den tredje gode nyhed er, at 2022-modellen er markant lettere end tidligere LG OLED TV. Vores 65-tommer C2 vejer omkring 17 kg med foden påsat, mens sidste års 65-tommer C1 vejer cirka 32,5 kg. Det er en reduktion på næsten 50%, hvilket er en forskel der bestemt kan mærkes. LG forklarer, at årsagen er, at C2 bruger et nyt, stærkt fiberkomposit-materiale. En del af forklaringen er dog også, at foden er blevet mindsket. Det er et mere strømlinet design, som får skærmen til at se mere eksklusiv ud. Elektronikboksen er dog stadig alt for stor, og vi håber, at LG vil arbejdere videre på at nedbringe størrelsen. Hvis du ønsker et renere udtryk, så overvej LG's G2 model (som er dyrere). C2s nye fod giver stadig et solidt fundament under TV'et. Vær opmærksom på, at foden ser anderledes ud afhængigt af størrelsen af skærmen: 42, 48 og 83" har en anden fod som beskrevet i TV-databasen her (se kommentarfeltet).
Der vil igen i år være flere designvarianter af C2 kendt som C24, C25 og C26 efterfulgt af to bogstaver. Nummeret refererer til regionen. Hvis modelnavnet slutter på 'B' eller 'D' vil skærmen have hvid bagside og en lysere nuance på foden. Hvis modelnavnet slutter på 'A' vil skærmen have sort bagside. 'D'-modeller har en drejefod, der manuelt kan drejes 20 grader fra midterposition. Vi har C24LA versionen. LG C2 har et blankt OLED-panel med mere eller mindre samme anti-refleksbehandling som andre OLED TV. Panelet har den laveste reflektans af noget andet TV-panel ud over Samsungs flagskibs LCD TV, der kommer med en speciel belægning. I et stærkt oplyst rum vil du se refleksioner i de mørke områder af skærmen.

Brugeroplevelse & features

LG omtaler dette års version af sin TV-platform webOS 22 – en forkortelse for 2022. weOS 22 introducerer brugerprofiler for at give hver bruger adgang til hans eller hendes indholdsanbefalinger baseret på visningshistorik såvel som personlige meddelelser. Nyttigheden er dog meget begrænset i Danmark idet de færreste streamingtjenester fremviser anbefalinger på webOS-hovedskærmen til at starte med. Desværre strækker brugerprofiler sig ikke til billede/lyd- eller andre tv-indstillinger. LG opdaterer stadig ikke webOS i tidligere års Smart TV, hvilket i praksis betyder, at sidste års C1 er fanget på webOS 6.0, som den blev leveret med. Ligeledes vil dette års modeller være fanget på webOS 22, når webOS 23 forventeligt udkommer næste år. Du får dog app-opdateringer og senere et par nye funktioner, der ikke nåede det i tide til forårets lancering. LG har annonceret planer om at understøtte Matter i sine 2022 TV gennem en softwareopdatering i andet halvår. Matter er en ny branchestandard for kommunikation imellem enheder i det smarte hjem, som er krydskompatibel på tværs af mærker og platforme. Udover LG bakkes Matter op af store aktører såsom Amazon, Apple og Google.
LG C2 og G2 får senere rum-til-rum-deling (kræver firmwareopdatering), hvilket før det muligt at se kabel- eller satellit-tv på et andet TV i hjemmet via hjemmenetværket. På nuværende tidspunkt er det uklart, om det kommer til at virke i Danmark. LG har tilføjet en multi-view-funktion til side-om-side eller PiP-visning.

LG C2 test

Den sidste store nyhed i G2 og C2 er 'Always Ready', som forvandler skærmen til et digitalt lærred til fremvisning af digitale kunstværker mm. Always Ready er som udgangspunkt slået fra (pga. energihensyn) og skal derfor aktiveres manuelt fra Generel -> Always Ready. Aktivering ændrer TV’et ageren således at når du trykker på tænd/sluk-knappen på fjernbetjeningen for at slukke for TV'et, så skifter det til de digitale kunstværker, 'Movements', et ur eller dine egne billeder, som kan uploades til TV’et fra en smartphone med LG ThinQ appen. Du kan desuden downloade beroligende lyde, der kan køre henover de forskellige billeder på skærmen. Tryk på sluk-knappen igen for at sætte TV'et i standby – eller dobbeltklik til at starte med.

LG C2 test

LG C2 test

Med Always Ready aktiveret vil TV'et efterfølgende gå i en delvis dvaletilstand, hvorfra det kan vågne hurtigt (men ikke øjeblikkeligt). I denne tilstand kan man også aktivere skærmen vha. en "Hi LG"-stemmekommando, som frembringer en ny menu, hvorfra man kan åbne en app ved at sige "open Netflix" eller skifte til en bestemt indgang ved at sige "switch to HDMI1". Vær dog opmærksom på, at Always Ready-dvaletilstand forbruger omkring 34W, når skærmen er slukket, hvilket åbenlyst er for meget til en tilstand, der kun burde involvere minimal processering. Til sammenligning forbruger Apple TV 4K kun 1,5W i sin 'altid klar' standbytilstand. Overordnet set så opleves webOS 22 meget lig webOS i sidste års modeller, hvor LG erstattede deres bundmenu med en brugerflade i fuld skærm. Vi er stadig ikke overbeviste om, at dette er et fremskridt for webOS og brugeroplevelsen som helhed. Vi henviser til vores LG G2 test og LG C1-test fra 2021 for yderligere information om ændringerne i webOS samt funktioner såsom tv-tunere mv.

Betjening

C2 leveres med samme fjernbetjening som sidste års C1. Det er en sort plastik-fjernbetjening, der virker for billig til et premium-TV som C2, og for kaotisk til året 2022. Fjernbetjeningen har nu seks sponsorerede knapper; to knapper til stemmeassistenter og fire til streamingtjenester, der har betalt for at sætte deres logo på din fjernbetjening til et TV, der bestemt ikke er billigt i indkøb. Omvendt kan man oprette egne genvejsknapper til apps (plus HDMI og andet) ved at holde 1-9 knapperne nede, hvilket kan være nyttigt. En bedre tilgang havde dog nok været at have omkonfigurere app-knapper. Fjernbetjeningen har separate Google Assistant- og Amazon Alexa-knapper, der ikke rigtig virker i de fleste lande verden over, foruden LGs egen stemmeknap. Det er noget rod. Fjernbetjeningen er stadig baseret på bevægelsesstyring, hvor du ved at vifte den i luften kan styre en lille markør på skærmen. Scroll-hjulet føles bedre i år og du kan også bruge venstre/højre/op/ned-knapperne til at navigere. Desværre findes der ingen måde, hvorpå bevægelsesmarkøren kan deaktiveres, så medmindre du har et fast greb, vil bevægelsesmarkøren dukke op på skærmen fra tid til anden og skabe kaos.

LG C2 test

TV-lyd

Sammenlignet med tidligere C-serier fra LG, så er der ingen afgørende ændringer mht. TV-lyd og lydudgange. Den seneste store ændring kom med HDMI eARC, der åbner for lydoutput og passthrough i fuld kvalitet – det skete i 2019 med C9. For et par år siden implementerede LG 'AI Sound Pro', som i 2022 kan upmikse lyd til virtuel 7.1.2 og lave andre virtualiseringer for at tilpasse lyden til typen af ​​indhold. Det fører ofte til en ændring i lyden, men sjældent en forbedring. Tværtimod oplever vi, at det lyder værre, og personligt endte jeg med at slå AI-lydfunktionen fra. Højttalersystemet er skjult på bagsiden og går an til blandet brug. Det formår at gengive klare stemmer, men bassen er ikke særlig dyb og TV'et må ofte danse udenom de dybeste toner på forskellige måder. Tidligere brugte LGs C-modeller foden til at retningsvende lyden mod seeren. Det er ikke længere muligt med den nye fod, men ændringen havde ikke den store effekt i vores vores test og rum. LG har implementeret andre nye systemer såsom en rumkalibreringsfunktion (AI Acoustic Tuning), der bruger mikrofonen i fjernbetjeningen til at analysere dine omgivelser, og det kan være nyttigt i visse stuer. I vores testrum, som er helt rektangulært med gulvtæppe og helt fladt loft, ændrede lyden sig ikke rigtig efter kalibrering. En 'Automatic Volume Adjustment'-funktion gør det, som navnet siger, men den formår stadig ikke at normalisere lydstyrken fuldstændig på tværs af alle kilder endnu, hvorfor vi foretrak at have den deaktiveret, hvilket også er standardindstillingen. Resultatet vil sandsynligvis afhænge af, hvilke kilder og streamingtjenester, du anvender.

LG C2 test

LG C2 understøtter Dolby-formater op til Dolby Atmos til intern afspilning eller output via HDMI eARC (der fungerede som forventet med en Sonos Arc soundbar). Der er stadig ingen understøttelse af DTS-lydformater. Til blandet brug vil højttalerne muligvis opleves som tilstrækkelige i din stue, men til de store film og spiloplevelser, og helt afgjort til musik, anbefaler vi et ekstern højttalersystem eller en soundbar-løsning til LG C2.

Kalibrering

Som du måske ved, understøtter LG OLED TV autokalibrering vha. Calman softwaren. Det gør det muligt for entusiaster eller kalibratorer med det rigtige udstyr at kalibrere C2 relativt nemt og præcist. Vi henviser til vores LG C8 test fra 2018 for en gennemgang af systemet. Hvis man foretrækker den manuelle måde, så tilbyder LG også disse værktøjer. Der er et en håndfuld billedprofiler indbygget i LG C2, hvoraf de fleste er overflødige og blot forvirrer. Vil du have det mest nøjagtige SDR-billede skal du vælge 'ISF' eller 'Filmmaker Mode'. Som nævnt i vores test af LG G2 er 'ISF Bright' optimeret til gamma 2.2 (mere velegnet til brug i normale omgivelser) mens 'ISF Dark Room' er optimeret til BT.1886 (velegnet til mørke lokaler). I vores måling nedenfor målte vi 'ISF Dark' op mod BT.1886 for at visualisere forskellen sammenlignet med vores måling i testen af LG G2. Som du kan se er 'ISF Dark' på vores eksemplar af C2 meget nøjagtig, hvorfor vi ikke gik videre med en kalibrering med 2-punktsindstillinger. Godt gået, LG! Du bør derimod undgå 'Standard' og 'Vivid'. 'Game'-profilen er ikke fantastisk hvad angår billednøjagtighed, men dog markant bedre end hvad man finder i mange andre TV-skærme fra andre mærker. Vi henviser til vores målinger nedenfor og til højre. Vi vil desuden fremhæve vigtigheden i at huske at deaktivere energibesparelsesfunktionen fra menuen på LG OLED TV idet den giver et væsentligt mørkere billede end tiltænkt. Den er rykket og findes nu under: Device Self Care -> Energy Saving Step -> Off. Hvad angår HDR, så anbefaler vi 'Cinema' eller 'Filmmaker Mode', som er mere eller mindre identiske. Undgå 'Standard' og 'Vivid'. Igen, 'Game' i HDR er heller ikke særlig god. LG C2 rammer 98% af DCI-P3 og 71% af Rec.2020 farverummene, hvilket er på niveau med andre LG OLED TV inkl. sidste års C1. Vi kommer nærmere ind på HDR-lysstyrke og maksimal lysstyrke i afsnittet om billedkvalitet.

Målinger

Vores "måling"-afsnit omhandler alle de ting vi går og måler på TV’ene samlet ét sted frem for at ligge i de enkelte afsnit. Vi henviser til vores artikel omkring bl.a. målemetoder her for en gennemgang af hvordan vi måler under testen. Bemærk: I 2021 implementerede vi en ny metode for måling af gennemsnitligt strømforbrug i SDR og HDR, hvilket gør at tidligere års målinger ikke er 1:1 sammenlignelige. Denne metode vil blive anvendt fremadrettet. Bemærk: Vi har under testen ikke benyttet os af lyssensoren, men ønsker du, at TV'et selv kompenserer for lyset i stuen, så kan dette aktiveres i menuen.
LG C2 test

Billedkvalitet

I 2022 er 'OLED Evo' rykket fra G-serien ned i den billigere C2, men vores test er ikke på linje med markedsføringsbudskabet om, at C2 skulle være mere lysstærk end sidste års LG C1. Den er heller ikke lige så lysstærk som den dyrere LG G2. Faktisk når vores eksemplar af C2 samme lysstyrke på ca. 750 nits (ved D65 hvidpunkt – eller 850 nits ved højere farvetemperaturer), men kun 370 nits på et 25% vindue (25% af skærmen er fuldt oplyst) mod 530 nits i C1. Og kun 155 nits lysstyrke i fuld skærm mod 175 nits i C1. Således har C2 faktisk lavere lysstyrke end sidste års C1 baseret på vores målinger og test. Samtidig skal det dog siges, at netop lysstyrke har en tendens til at svinge fra et eksemplar til et andet, så variation kan også forventes selv imellem to C2'er. Efter vores mening er OLED TV lysstærke nok til oplyste stuemiljøer og de leverer fremragende HDR, men ikke desto mindre ville det være at foretrække, hvis LG OLED TV kunne nå første HDR-milepæl (1000 nits) og levere højere lysstyrke i fuld skærm. Vær desuden opmærksom på, at 42 og 48 tommer udgaverne af C2 ikke er lige så lysstærke som 55 tommer og større udgaver af C2, ifølge LG. Derudover så er C2 meget lig C1 og tidligere C-serier. I stedet for at gentage hele smøren så lad og prøve at zoome lidt ud, opsummere og kigge på nogle af de mindre nuanceforskelle. Det sidste store fremskridt kom i 2019 med CX og introduktionen af ​​HDMI 2.1-funktionalitet. Siden da er det blevet sværere at pege på kvantificerbare ændringer og forbedringer. C2 understøtter stadig tre HDR-formater (HDR10, HLG og Dolby Vision) samt Filmmaker Mode, og selvom LG har implementeret yderligere sensorintelligens og billedredigering, foretrækker de fleste entusiaster at slukke for disse systemer – det samme gør vi. I 2020 kom Dolby Vision IQ, som tilpasser Dolby Vision-billedet til lyset i dine omgivelser, og senere i år tilføjes Dolby Vision Precision Detail, som er et billedsystem der forsøger at fremhæve detaljer i lyse og mørke områder af billedet – en noget mærkelig tilføje til det ellers relativt puristiske Dolby Vision-format. Vores nærmere eftersyn af Dolby Vision i LG C2 gav ikke anledning til at konkludere, at der i praksis er væsentlige forbedringer. Ingen mængde af billedbehandling kan give væsentlige forbedringer på high-end HDR-skærme – forbedret lysstyrke og større farvemætning (mod Rec.2020) kan.
I forhold til filmbrug så leverer C2 fantastiske og meget præcise billeder. OLED generelt leverer samtidig den bedste HDR-billedkvalitet på grund af OLEDs lysstyring på pixelniveau, hvilket kan fremkalde højlys i billedet og samtidig bevare ægte sort, hvilket giver meget høj kontrast og en billeddybde, der virker inddragende. Menneskets øje opfatter billeddynamik og lysstyrke relativt ift. det mørkeste punkt i billedet såvel som omgivelserne (hvor oplyste de er), hvorfor HDR ofte fremstår med højere dynamik og gennemslagskraft på OLED end på mere lysstærke LCD TV, fordi sidstnævnte markant hæver sortniveauet i et forsøg på at fremvise HDR – hvilket også fører til lysglorier.
Nyere LG TV har mulighed for automatisk at aktivere Filmmaker Mode, når film afspilles. Denne funktion understøttes over HDMI og C2 registrerede automatisk, da vi så en film fra Apple TV 4K. Se billedet til højre. Auto-detektion fungerer også i den indbyggede Amazon Prime Video app, men ikke i andre apps, så vidt vi kan vurdere. Du kan tænde og slukke for auto-detektion af Filmmaker Mode i skærmens indstillinger. Kontinuerlige forsøg fra LG på at udbygge Alpha 9-processoren har introduceret "AI"-billedtilstand og andre systemer til at ændre på billedet, som vi foretrækker at slå fra, men også lidt forbedret opskalering af kilder i lav opløsning i årets nye udgave af processoren. LGs system til at kompensere i bevægende billeder, TruMotion, er blevet forbedret over de seneste år og igen i 2022 (færre artefakter i billedet ved lave indstillingsniveauer). TruMotion formår at modvirke nogle af de problemer i bevægende billeder, som forårsaget af – og er iboende i – indhold i lav billedfrekvens såsom 24fps film, herunder den 'stroboskopiske' effekt i lyse filmscener (i 24fps). Som gaming-TV leverer C2 samme inputforsinkelse på ca. 13 ms på 60Hz input. Man får lavere input-forsinkelse med 120Hz og VRR-input, men det kræver, at du har PS5 eller Xbox Series X samt kompatible spil. På grund af TV-producenternes fortsatte bestræbelser i senere år, så er input-forsinkelse i stigende grad en funktion af billedfrekvensen i signalet. Det vil sige, at for at mindske forsinkelse på skærmen, så bør du rykke til 120Hz (endnu højere i fremtiden) og VRR-input fra PC og spilkonsoller.
LG C2 har stadig fire HDMI 2.1 porte med understøttelse af 4K120 input i HDR10 eller Dolby Vision. LG er det eneste mærke, der understøtter 4K120 Dolby Vision. Der er også andre gaming-relaterede HDMI-systemer såsom ALLM, som betyder, at skærmens automatisk skifter til Game-profil med en PS5 eller Xbox. I modsætning til zone-styrede LCD TV, så opretholder OLED sin fulde billedkvalitet under spilbrug. Det skyldes, at billedegenskaberne er iboende i OLED-panelet – ingen kompensationssystemer er påkrævet. Så man får altså superhurtig responstid, flotte og præcise farver, ekstrem høj kontrast og samme maksimale lysstyrke i spil, som når man ser film i HDR. LG's 'Game'-profiler i SDR og HDR er ikke så nøjagtige, som vi havde håbet på, men med visse justeringer kommer man nærmere. Værd at nævne er, at LGs andre billedprofiler kan skifte til en underliggende Game-tilstand for at nedbringe forsinkelsen, når man bruger ALLM med en kompatibel spilkonsol (aktivér 'Instant Game Response' på dit LG TV: Billede -> Yderligere indstillinger). En anden fordel er, at LG har en Game-profil til Dolby Vision i modsætning til mange af konkurrenterne. Det sikrer lav inputforsinkelse i spil i Dolby Vision-format (pt. kun Xbox).
Omvendt har LG fjernet understøttelse af 120Hz BFI (Black Frame Insertion) under 'OLED Motion' (der er ikke længere en 'Pro' mulighed). Det betyder, at der ikke længere kan indsættes kortvarige sorte billeder ind i billedstrømmen i over 60Hz for at reducere slør i billedet. Efter vores mening er det ikke et stort tab idet OLED Motion allerede førte til et stort fald i lysstyrken, særligt i HDR, samt billedflimmer. LGs 2022-modeller har også stadig problemet med, at VRR hæver sortniveauet og til tider flimrer. Dette problem er relateret til LG Displays OLED-panel, så det påvirker alle WOLED-baserede TV fra alle mærker. LG har en indstilling i Game Optimizer-menuen, som kan modvirke det ved justering af de mørke billedområder, men det er en lappeløsning, som ændrer billedets udtryk og ikke helt fjerner problemet. Vi ser frem til en rigtig løsning. På trods af disse problemer betragter vi stadig LGs OLED TV, inklusiv C2, som nogle af de bedste gaming-TV på markedet.
LG Displays OLED-paneler lider fortsat af inhomogenitet såsom 'banding' eller farvede/mørkere områder, om end det er mindre udtalt end i de første generationer. Vores eksemplar havde lidt lysere kanter og en mild rødlig nuance i venstre side, som kan ses på billederne nedenfor. Det varierer fra eksemplar til eksemplar, så vores resultat gælder ikke din model. Det eneste vi kan sige med sikkerhed er, at LG Display fortsat skal arbejde på at forbedre panelhomogeniteten i OLED. En relateret bemærkning er, at vi så mindre "pixelstøj" i de mørkeste gråtoner på C2 sammenlignet med tidligere års modeller. Pixelstøjen er dog ikke væk, hvilket er en af grundene til, at LG OLED stadig kæmper med at gengive de allermørkeste gråtoner – eller shadow details, om man vil. LG Displays OLED TV-paneler har meget brede betragtningsvinkler, så du kan nyde billedet med marginal skift i farver fra nærmest alle vinkler. Kontrasten opretholdes fra yderlige vinkler.

Konklusion

LG C2 er efterfølgeren til C1 og den kommer nu med 'OLED Evo med Brightness Booster', der markedsføres som havende højere lysstyrke. I vores test leverede C2 imidlertid lavere lysstyrke end sidste års C1 på 25-100% vinduer – op til 160 nits lavere – mens den maksimale lysstyrke forblev intakt på ca. 750 nits.
Annonce:
Lysstyrke er naturligvis kun én billedparameter og i de fleste andre henseender matcher eller overgår C2 sidste års udgave. Overordnet leverer C2 billedkvalitet tæt på referenceklassen. Dvs. meget præcise farver i de præ-konfigurerede profiler, fremragende SDR, flot HDR, dyb sort i både mørke og lyse omgivelser samt overbevisende spilydelse med lav inputforsinkelse og HDMI 2.1 med op til 4K120 Dolby Vision. VRR-problemet med hævet sort og flimmer består, men overordnet betragter vi LGs OLED TV som nogle af de bedste gaming-TV på markedet. LG C2 er betydeligt lettere end sidste års C1 – en vægtreduktion på næsten 50% – og vi er positivt stemte hvad angår det nye design med en tekstureret bagside, som får TV'et til at fremstå mere eksklusivt. Den sorte fjernbetjening er derimod stadig noget billigt plastikgøgl. Vi bryder os stadig ikke om den redesignede webOS-brugerflade i fuld skærm, som har en overvægt af reklamer og sponsoreret indhold maskeret som "anbefalinger". På trods af årets nyheder såsom brugerprofiler og en 'Always Ready' Gallery-tilstand, så er webOS 22 et tilbageskridt ift. den simple webOS-bundmenu fra 2020 og tidligere. LG vil heller ikke forpligte sig til at opdatere webOS-generationen efter køb, så C2 vil være fanget på webOS 22, når webOS 23 kommer næste år. Alt i alt er LG C2 stadig et fremragende OLED TV, der nu kommer i 42, 48, 55, 65, 77 og 83 tommer. Hvis du allerede ejer et nyere OLED TV, så er der ingen grund til at opgradere medmindre du søger en større skærm, men hvis du er på udkig efter ny skærm, så bør LG C2 afgjort være på din liste som et af de bedste OLED TV på markedet. LG C2 fortjener vores Topanbefaling Award.
!
Ændret testparameter: I 2018 ændrede vi en testparameter, der relaterer sig til karakteren for features, som resultat af flere års dårlig praksis i branchen. Såfremt producenten af et givent "Smart TV" ikke kan forsikre Flatpanels om, at tv-platformen i opdateres til næste fulde software-version, fratrækkes 10 point på feature-scoren. Det skal betragtes som et opråb, der forhåbentlig kan skabe debat og ændre på praksis.

LG kan ikke give os denne garanti, hvad angår webOS-platformen.

Pris og forhandler:

Fremragende SDR og 4K HDR
Prækalibrerede billedprofiler
HDMI 2.1 porte & funktioner
Spilydelse
Nyt 42" format


Lavere lysstyrke end C1
For meget promoveret indhold i webOS
webOS opdateres ikke fremadrettet
VRR giver hævet sortniveau



Flere anmeldelser

Test: 98" TCL C805 (MQLED80)

01 Mar 2024 |

Test: Panasonic MZ2000 (MLA OLED)

23 Feb 2024 |

Test: Sony A95L (QD-OLED)

21 Dec 2023 |

Test: Apple HomePod (2nd Gen) som TV-højttalere

07 Sep 2023 |