Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTest: Sony HX920 (HX923) - FlatpanelsDK

Test: Sony HX920 (HX923)

|


HX920 er Sonys nye flagskib og kommer med Sonys mest avancerede Tv-teknologi. En af de vigtigste features er det bagbelyste LED-system, som også åbner for styring af lys i zoner; det såkaldte local dimming. Sony fremhæver desuden funktioner, såsom Monolithic design, 3D, Smart TV og meget mere.

Men kan Sonys HX920 udfordre high-end plasma-Tv såsom Panasonic VT30? Og har Sony forbedret 3D-billedkvaliteten i forhold til sidste års HX900 model? FlatpanelsDK har til hensigt at besvare de spørgsmål i denne anmeldelse.

Sony HX920 lanceres i 46, 55 og 65 tommer kaldet 46HX920, 55HX920 og 65HX920. Bemærk: Der findes desuden HX923 og HX925 varianter med hhv. DVB-T2 (til fremtidens antenne-Tv) og DVB-S (til parabol).

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, Facebook, twitter eller RSS for at modtage besked når nye anmeldelser er online. Se blandt andet frem til anmeldelser af Philips 6606H, Panasonic DT30 og Samsung D8005 (plasma).

This review in English: Sony HX929/HX920 reviewStørrelse:46" widescreen
Opløsning:1920x1080
Responstid:-
Kontrastforhold:-
Lysstyrke:-
Farveunderstøttelse:16,7 millioner farver
Signal processering: 8 bit per farve
Betragtningsvinkler (H/V):178/178
Dot pitch:
Paneltype:LCD med fuld LED
Vægmontering:
Drejefod:
Størrelse (HxBxD): 66.7cm x 108.1cm x 3.8cm (uden fod)
Vægt24,0 kg
Indbyggede højttalere:
Inputformater: 480p/i, 576p/i, 720p, 1080i & 1080p (50, 60 & 24p)
Indgange
VGA
DVI (kan konverteres gennem HDMI)
Audio (type) (Audio ind/ud)
SCART (1 indgang)
S-video
Komposit
Komponent
HDMI (4 indgange, 1 HDMI 1.4)
Andet
Udgange
Audio (type) (1 udgang, hovedtelefonudgang)
SCART
S/PDIF (optical)
Andet
Tunere
Analog
DVB-T
DVB-T (MPEG4)
DVB-C
DVB-C (MPEG4)
DVB-S
DVB-S (MPEG4)
Andet
Øvrigt

Pris og forhandler:

46"55"


Sammenlign Sony TV som 46HX920 hos PriceRunner.


De første indtryk

Sony HX920 er meget elegant. Fronten består af en plexiglas-plade der dækker både LCD-panel og rammen. I bunden af fjernsynet sidder et lille Sony-logo, der illumineres, når Tv'et tændes.

Sony HX920 test
Sony HX920 test


Tv’et er meget slankt og slankere end de fleste fladskærme med fuld LED-bagbelysning. Det betyder også, at myten om, at bagbelyst LED-modeller er store skrumler efterhånden er død. LG startede denne tendens i 2010 med deres LE850N model og nu er Sony bygger Sony videre på det grundlag med HX920.

Sony HX920 test
Sony HX920 test


Standen føles solid og har en manuel drejefunktion. HX920 kan også placeres i den smukke metal-fod, som Sony introducerede i 2010. Denne fod har indbyggede højttalere.

Sony HX920 test
Sony HX920 test


Og endelig. I 2011 har Sony med HX920 fået vendt stikkene om, så de nu ikke længere peger ud mod bagvæggen og i stedet peger nedad og ud mod siden.

Sony HX920 test
Sony HX920 test


Forud for testen

Tv signalet er gennem testen digitalt parabol-Tv (DVB-S) fra Canal Digital, hvor vi også tester med Canal Digitals udvalg af HDTV kanaler, samt analogt og digitalt antenne-Tv (DVB-T) med de frit tilgængelige kanaler.

Der testes blandt andet med DVE disken og Peter Finzels test DVD, og ligeledes testes skærmen naturligvis i praksis ved både DVD, PC og Tv brug.

Skærmen vil også blive testet og vurderet ud fra monitorTest her på siden, som nu er blevet udviklet til at erstatte mange af de funktioner, som man finder i andre skærmtestprogrammer.

Sony PlayStation 3 benyttes som Blu-Ray afspiller.

Funktionalitet

Fjernbetjeningen er i store træk den samme som på sidste års modeller. Den er ganske stor, men ikke særlig tung. Den er lavet af plastik og hører efter min mening ikke sammen med et high-end Tv i denne prisklasse.

Sony HX920 test
Sony HX920 test


Sony HX920 er naturligvis også spækket med Sonys multimediefunktioner såsom DLNA, USB-optagelse, Bravia Internet Video (Smart TV) og USB-funktionalitet. HX920 ligner dog på disse områder mange af Sonys andre Tv med Bravia Internet Video funktionalitet og derfor vil jeg ikke gennemgå det hele igen.
I stedet vil jeg henvise til vores Sony EX720 test, hvis du ønsker at læse mere om Sonys brede vifte af multimedia-funktioner.

Sony har dog et par tilføjelse i HX920, som dækker over det medfølgende Skype-kamera samt muligheden for at bruge smartphones til at styre Tv’et. Herunder ses Sonys iPhone App, der kan styre Sonys Tv med Smart TV funktionalitet.

Sony HX920 test
Sony HX920 test


App’en understøtter de såkaldte gestures, som betyder, at du kan styre Tv’et ved at bevæge telefonen. Det er f.eks. muligt at indstille telefonen til at skifte indgangs-signal på Tv’et, når du ryster den.

Sony HX920 test
Sony HX920 test


Hvis du selv vil forsøge dig, skal du søge efter"Media Remote" i Apple App Store eller Android Market.

Herunder ses Sonys EPG (elektroniske programguide), der også spiller sammen med optagelsesfunktionen. Brugeren kan f.eks. tidsindstille fremtidige optagelser.

Sony HX920 test
Sony HX920 test


Herunder ses, hvordan et Tv-program er blevet programmeret til fremtidig optagelse.

Sony HX920 test
Sony HX920 test


Kalibreringsindstillinger
På billedet indstillinger menu kan du justere følgende: Baggrundslys, kontrast, lysstyrke, farve, tint, farvetemperatur, skarphed, støjreduktion, MPEG støjreduktion, Punkt støjreduktion, Reality Creation, Motionflow og Film Mode.

I de avancerede menuer kan du justere: Sort korrektion, Adv. Contrast Enhancer, Gamma, LED Dynamic Control, Automatisk lyskontrol, Klar Hvid, Live Colour og hvidbalance (RGB gain og bias). Endelig har Sony indbygget en detalje Forstærk, Edge Enhancer og Hud Naturalizer.

Du kan vælge mellem disse billedprofiler: Standard, Levende, Biograf (i Scene Select-menuen) og Custom.

Strømforbrug

Sammenlign strømforbruget på tværs af fladskærme vha. vores nye interaktive applet her: Sammenlign strømforbrug på fladskærme

Nedenfor har jeg målt strømforbruget på 46-tommmer Sony 46HX920.

Standby0.1 W0.1 W
SD+HD62 W58 W
3D97 W97 W


Efter kalibrering målte jeg strømforbruget til 58 W. Det er ganske imponerende for et 46-tommer Tv.

Jeg foretog også en måling af energiforbruget ved 3D. I 3D er baggrundslyset sat til maks for at kompensere for den reduktion i lyset 3D-briller introducerer. Derfor forbruges der også typisk mere strøm når der ses 3D.

Kalibrering af Sony HX920

Herunder kan du se en måling af skærmens farvegengivelse målt med skærmens standardindstillinger. Kun Eco-mode er slået fra.

Sony HX920 test


For de nye opsummerer jeg, hvordan man skal forholde sig til grafen:

Det første tal ud fra hver linje i venstre side angiver det man kalder delta værdien. Hvis du ikke kan huske hvad det er fra din fysikundervisning på gymnasiet eller folkeskolen, så er delta en forskel mellem to ting. Delta i dette tilfælde er altså forskellen mellem den viste farve på skærmen og den ønskede farve på skærmen (fra grafikkortet eller anden kilde).

 • En deltaværdi på over 2 giver en synlig forskel i farverne.
 • Deltaværdier op i mod 4-5 giver deciderede forkerte farver.
 • Delta på mellem 1 og 2 giver gode farver om end ikke helt korrekte.
 • Delta værdier på under 1 giver meget tæt på perfekte farver, hvor vi naturligvis går mod 0 for det bedste resultat man kan opnå.
 • Alt mellem delta 0 og 1 er stort set ikke synlige ændringer for det menneskelige øje.

  Skærmens standardindstillingerne er langt fra præcise, men bedre end på tidligere TV fra Sony. Som du kan se i grafen til højre, så er farveafvigelserne relativt stort og specielt de mørke farver afviger. Det skyldes, at gamma stiger fra 1,5 i de lyse nuancer til 3,2 i de mørke nuancer, hvilket betyder, at lyse farver er for intense og mørke farver er for mørke (detaljer i mørke scener vises ikke).

  Farvetemperaturen er en smule for høj og blev målt til 7452 Kelvin. Det giver et lidt for blåligt billede.

  Jeg ændrede nu til skærmens Biograf-profil og tog en ny måling. Biograf-profilen findes i"System Settings" og"Scene Select".

  Sony HX920 test


  Biograf-profilen er meget bedre og farveafvigelserne er langt lavere. Det skyldes dels, at gamma er tættere på 2,2. I den mørke ende af gråtoneskalaen er gamma dog stadig lidt for høj, hvilket i praksis betyder, at nogen detaljer i mørke filmscener og spil ikke gengives. Farvetemperaturen er også for lav og blev målt til 5979 Kelvin, hvilket vil sige, at farverne er for rødlige og ”varme”. Vi sigter efter 6500 Kelvin.

  Selvom Sony giver forholdsvis præcise farver i Biograf-profilen mener jeg dog fortsat ikke, at den er på niveau med THX-profilerne i Panasonic og LGs plasma-Tv. Sony tilbyder rimelig pæne kalibrerede indstillinger, men de er ikke perfekte og på en absolut topmodel vil jeg personligt foretrække mere præcis farvegengivelse. Det er trods alt et af de vigtigste aspekter i god billedkvalitet.

  Jeg håber på at kunne opnå en mere præcis gamma-kurve, så jeg gik nu videre til at kalibrere Sony HX920. Her er mit resultat.

  Sony HX920 test


  Efter kalibrering lykkedes det mig at forbedre farvegengivelsen yderligere, men jeg nåede aldrig et perfekt resultat. Sony HX920 har for høj gamma i den mørke ende af skalaen, og det var jeg ikke i stand til at ændre med de indstillinger, som Sony tilbyder i skærmens menuer.

  Gamma stiger fra 2,2 til 2,4, hvilket er fair, men ikke på niveau med farvenøjagtigheden på f.eks. Panasonic VT30. Efter kalibrering målte jeg farvetemperaturen meget tæt på 6500 Kelvin.

  Nedenfor er mine kalibrerede indstillinger.

  Efter kalibrering
  Picture mode:Biograf
  Baggrundslys7
  kontrast84
  Lysstyrke:50
  Farvemætning:50
  Hue:0
  Skarphed:0
  FarvetemperatureWarm2
  StøjreduktionFra
  Mpeg støjreduktionFra
  Punkt-støjreduktionFra
  Reality CreationFra
  Jævn graderingFra
  MotionflowClear Plus
  Film-modeAuto 1/Auto 2
  Sort-korrigeringFra
  Adv. KontrastforbedringFra
  Gamma+1
  LED Dynamic ControlStandard
  Auto Light LimiterFra
  Klar HvidFra
  Live ColourFra
  Detalje/kant forbedring.Fra
  R-justering-3
  G-justering-6
  B-justering0
  R Bias-2
  G Bias0
  B Bias+1


  Jeg har ændret RGB (rød, grøn, blå) indstillingerne, og jeg har også øget baggrundslyset, fordi HX920 ikke er så lysstærk i Biograf-profilen pga. scanning backlight-systemet. Scanning backlight systemet er ikke aktivt fra start af. Det kræver, at Motionflow sættes til ”Clear Plus”.

  Billedkvalitet på Sony HX920

  I dette afsnit vil jeg gennemgå billedkvaliteten med de kalibrerede indstillinger.

  Sony HX920 har en blank plexiglass front, som forårsager en del refleksioner fra vinduer og lamper i rummet. Sony benytter ikke samme glasfront, som i deres NX-modeller, men ikke desto mindre er refleksioner et udtalt problem på HX920. Se billedet nedenfor.

  Sony HX920 test
  Sony HX920 test


  Farvenuanceringen (skærmens evne til at skelne tætliggende farver fra hinanden) på HX920 er ikke forbedret i forhold til sidste års HX900 model, og jeg oplever stadig nogle ”bånd” i vores tests med flydende farveovergange. Sony HX920 har størst problemer med at skelne de mørkeste nuancer fra hinanden, hvilket er en skam. Panasonic VT30 klarede sig bedre i den mørke ende af farveskalaen.

  Sony HX920 test
  Sony HX920 test


  SD-billedkvaliteten er god, men ikke fantastisk. Jeg mener stadig, at plasma-TV generelt giver en bedre oplevelse, hvis man primært ser lavtopløselige Tv-programmer. LCD/LED-modeller - selv high-end TV - har stadig en lille tendens til at skabt et lidt for digitalt billede. Forstå mig ret, Sony HX920 er en topperformer på dette område i forhold til LCD/LED-modeller på markeder, men visse mellempris og high-end plasma-TV fra f.eks. Samsung og Panasonic sætter dagsordenen på SD-billedkvalitet.

  Sony HX920 test
  Sony HX920 test


  HD-billedkvalitet er fremragende. Den meget dybe sorte farve sikrer intense og livlige billeder, og detaljegraden er høj. Jeg nød at se HD-film på HX920 efter kalibrering (standard billedindstillingerne er ikke særlig overbevisende, når der ses HD). Jeg bemærkede dog også ved flere lejligheder synlige glorier fra local dimming systemet på forskellige HD-sekvenser. Jeg undersøger dette nærmere senere.

  Sony HX920 test
  Sony HX920 test


  Sony HX920 har tilmed en hurtig responstid. En af grundene er scanning backlight systemet. Vi har diskuteret scanning backlight utallige gange, så jeg foreslår, at du læser nogen af vores tidligere anmeldelser, hvis du vil vide mere om hvordan systemet fungerer. Jeg lagde ikke mærke udbredt sløring på hurtige bevægelser.

  Kun i de mørkeste områder af billedet så jeg en smule overdrive slør (glorier omring objekter i bevægelse), men det er ikke noget der bør karakteriseres som et problem. Sony HX920 håndterer også spil- og filmsekvenser rigtig pænt med kun meget lidt sløring. Opløsningen falder dog stadig en smule i hurtige scener i f.eks. sport, og HX920 har ikke lige så hurtig responstid som Panasonic VT30.

  Input lag blev målt til 30 ms uden Motionflow. Det er for højt, hvis man primært spiller hurtige first-person-shooters på sin spilkonsol.

  Sony HX920 test
  Sony HX920 test


  Nedenfor har jeg målt sortniveauet og kontrastforholdet.

  Black level0.00 cd/m20.0 cd/m2
  Lysstyrke163 cd/m2106 cd/m2
  Kontrastforhold--
  Kontrastforhold +/- 50


  Efter kalibrering målte jeg sortniveauet til 0,00 cd/m2, hvilket er fantastisk flot og det betyder kort fortalt, at sort er kulsort. Dette kommer dog ikke som nogen større overraskelse idet vi målte samme sortdybde på sidste års HX900 model.

  Sony HX920 test
  Sony HX920 test


  Den næsten-perfekte sortniveau muliggøres af LED-baggrundsbelysningen med local dimming. Sony kalder det selv for LED Dynamic Control i menuerne. Local dimming betyder, at Tv’ets panel er opdelt i zoner. Hver zone kan styres individuelt, når det kommer til lysstyrke og derfor kan Sony skabe meget dyb gengivelse af sort i et område af skærmen, alt imens der skabes meget kraftig gengivelse af f.eks. en sol i den anden side af skærmen.

  Sony HX920 test
  Sony HX920 test


  Men som med alle andre Tv med local dimming, lider HX920 af ”lysglorier”, simpelthen fordi der er for få LED-zoner. Disse lysglorier opstår omkring eksempelvis hvid tekst på sort baggrund. Glorierne er synlige fra fronten, men forstærkes, hvis du betragter Tv’et fra siden. Sony har heller ikke rigtig formået at reducere glorie-problemer i forhold til sidste års HX900 model, hvilket er en skam. Et andet negativt aspekt ved local dimming systemer, er, at detaljer i meget mørke filmscener og spil ikke gengives til fulde.

  Og det bemærkede vi også på HX920. Som nævnt i kalibreringsafsnittet, så gav HX920 os ikke en perfekt gamma-kurve og der var lidt problemer med de mørke farvetoner. Derfor gengives nogle af de mørkeste farver også som kulsort, hvilket netop betyder, at skærmen mister lidt detaljer i mørke sekvenser. Det er ikke et kritisk problem på HX920, men det er bestemt noget, som man bør værke opmærksom på, når man vælger et local dimming baseret LCD-TV. Jeg mener samtidig, at Bang & Olufsen har en mere vellykket implementering af local dimming på deres BeoVision 7-55.

  Sony HX920 test
  Sony HX920 test


  Personligt foretrækker jeg, den lidt mindre dybe gengivelse af sort på Panasonic VT30 kombineret med stort set perfekt shadow detail frem for perfekt gengivelse af sort og dårligere shadow detail på HX920.

  Nedenfor har jeg undersøgt Sony HX920 i et helt mørkt rum for at se om der er tendens til ujævnt lys – ofte kaldet clouding og backlight bleeding.

  Sony HX920 test
  Sony HX920 test


  Sony HX920 har ingen problemer med ujævnt lys, hvilket er et stort plus i min bog. Dette er som sådan ganske almindeligt på LED-modeller med local dimming, men vi elsker stadig at se det.

  3D-billedkvalitet på Sony HX920

  Vi brugte PlayStation 3 og en 3D Blu-ray-afspiller til at teste 3D-film og 3D-spil.

  Jeg vil ikke sige så meget omkring 3D i almindelighed og hvad du bør forvente dig af 3D, men i stedet henvise til vores Panasonic VT20 anmeldelse for en generel 3D introduktion.

  I denne test vil jeg undersøge 3D dybde, 3D billedkvalitet, 3D crosstalk og endeligt inkludere en lille sammenligning med nogle af de andre 3DTV på markedet.

  Sony HX920 test
  Sony HX920 test


  3D billedkvaliteten er ganske pæn, og HX920 har kun et beskedent niveau af crosstalk. I 2010 var Sony blandt de bedste LCD-producenter mht. 3D-billedkvalitet, og det grundlag har Sony bygget videre på i 2011. Jeg bemærkede kun sjældent crosstalk og selvom det er synligt, fandt jeg det ikke specielt irriterende i praksis. Og netop derfor hører HX920 til i toppen blandt de bedste præsterende 3D LCD/LED-TV i 2011.

  Når det er sagt, så føler jeg dog stadig, at plasma-Tv leverer en bedre 3D-billedkvalitet på baggrund af lavere crosstalk og bedre 3D-dybde. Og som jeg også nævnte i testen af Sharp LE831, mener jeg personligt, at såfremt man primært søger et Tv til 3D konsolspil, bør man overveje den passive 3D-teknologi. Passiv 3D teknologi bruger de samme 3D-briller som biograferne, der ikke belaster øjnene i samme omfang, selv hvis man spiller 3D-spil over en længere periode. Et eksempel på et Tv med passiv 3D er LGs LW650W.

  Sony HX920 test
  Sony HX920 test


  Sony har udviklet nye 3D-briller til deres 2011 modeller. De vejer mindre, men derudover adskiller de sig ikke meget fra de forrige. Og det er ikke nødvendigvis en god ting. Jeg mener, at Sony har den mindst tiltalende 3D-brilleløsning. Ikke så på grund af formen, fordi den er stort set identisk med alle de andres producenters brille, men i stedet på ydelsen. På plasma-TV sker der ingenting med 3D-effekten, hvis man vipper hovedet på skrå. På andre LCD/LED-modeller bliver billedet gradvist mørkere. På Sonys 3D-TV forsvinder 3D-effekten simpelthen og farverne får et mærkeligt skær. Selv med en 5-10 graders hældning til siden, begynder 3D-effekten at forsvinde - ikke særlig optimalt.

  Sony HX920 test
  Sony HX920 test


  Dette er især mærkværdigt, fordi Sony netop slår på alle cylindre for at fremme 3D - med store reklamebudgetter og en bred vifte af 3D-produkter, herunder 3D-spil. En anden ting jeg bemærkede, er, at LED local dimming systemet ikke er aktivt i 3D-tilstanden. Det kan aktiveres i menuen, men det fungerer ikke.

  PC og mediecenter

  Hvis du ønsker 1:1 pixelmapping skal du sende en 1920x1080 opløsning fra dit Media Center og vælge"Full Pixel" skærmformatet.

  Betragtningsvinkler

  Sonys TV har rimelig brede betragtningsvinkler. Tidligere Sony Tv havde en tendens til at fremstå pastel-agtige fra yderlige vinkler, men HX920 klarer opgaven bedre. Farverne mister en smule intensitet og billedet bliver generelt lidt udvasket fra siden, men derudover er betragtningsvinklerne på HX920 pæne.

  Sony HX920 test
  Sony HX920 test


  Sony HX920 test
  Sony HX920 test


  Et andet positivt aspekt, som jeg også nævnte i HX900 testen sidste år, er, at Sonys Tv ikke mister kontrast fra yderlige vinkler. Den sorte farve fremstår stadig kulsort fra siden. De fleste LCD-TV har ellers en tendens til at miste kontrast fra yderlige vinkler og derfor forværres sortdybden også markant. Men ikke på HX920.

  Lyden

  Højttalerne er tilstrækkelige til blandet Tv-brug en film i ny og næ, men jeg forventer personligt mere fra et high-end TV. Bassen er svag og søger du ordentlig lyd, bør du supplere med højttalere. Det skal i den forbindelse bemærkes, at Sony separat sælger en metal-fod, hvori der er indbyggede højttalere.

  Til film, spil og musik anbefaler jeg separate højttalere.

  Konklusion

  Sony har implementeret hele deres arsenal af multimedia-funktionalitet i HX920, og det betyder naturligvis også Bravia Intenet Video internet-platformen. Sony tilbyder nogle fine funktioner generelt, men der mangler internet-tjeneste. Pt. er kun TV2 Sputnik rigtig interessant. Jeg finder også navigationen rundt i menuerne for kompliceret. Sony har tilføjet lidt ekstra i 2011 i form af styring via iPhone og Android samt USB-optagelse – begge to meget brugbare funktioner. Og så har Sony endelig vendt deres stik om, så de nu peger til siden og nedad i stedet for ud mod væggen.

  Sony HX920 leverer meget imponerende billedkvalitet og LED local dimming systemet sikrer intense og livlige billeder. Jeg ser dog ikke HX920 som noget større spring hvad angår SD-billedkvalitet i forhold til sidste års HX900 model, og HX920 kæmper stadig med lysglorier fra local dimming systemet – især fra yderlige vinkler. Det er også lidt skuffende at kunne konstatere, at local dimming systemet medfører, at visse detaljer i de mørke områder af film og spil udvaskes. På den anden side, giver LED local dimming systemet stort set perfekt gengivelse af absolut sort, hvilket også betyder perfekt jævn lysfordeling.

  Vi opnåede relativt præcise farver med Sonys Biograf-billedprofil og faktisk de mest præcise farver vi hidtil har set på et Sony TV. Responstiden på HX920 er også hurtig, dels på grund af scannign backlights, dels pga. meget lav overdrive slør (glorier på hurtige bevægelser). HD-billedkvalitet er fantastisk og SD-billedkvaliteten er ganske god. Seriøse konsolgamere vil dog muligvis opleve, at input lag (forsinkelse på billedet) er lidt for højt.

  3D-billedkvaliteten er betydeligt bedre end på sidste års HX900 model, og HX920 hører til blandt de bedst præsterende 3D LCD/LED-modeller på markedet i dag. Men Sony har dog også det mindst attraktive 3D-brillesystem. På plasma-Tv sker der intet, hvis man vipper hovedet til siden. På de andre producenters LCD/LED-modeller bliver 3D-billederne mørkere, men på Sonys 3DTV forsvinder 3D-effekten simpelthen - allerede, når man hælder hovedet 5-10 grader på skrå.

  For at opsummere kan jeg understrege, at hvad angår 2D-billedkvalitet, så er HX920 et af de bedste LCD/LED-TV på markedet i dag, uden der dog ses de helt store forbedringer i forhold til sidste års HX900 model. Når det kommer til 3D har Sony forbedret billedkvalitet betydeligt, men jeg er personligt ikke imponeret over 3D-brillerne. Sonys TV er proppet med multimediafunktionalitet, og det meste er ganske nyttigt, men Sony er nødt til at tænke lidt mere i de brugervenlige baner, hvad angår navigation rundt i menuerne.

  Pris og forhandler:

  46"55"


  HD-billedkvalitetLys-glorier fra local dimmingStuen
  Stort set perfekt sortgengivelseShadow detailsHjemmebiografen
  Multimedia funktionalitetStandard billedindstillinger
  Responstid og scanning backlights Refleksioner i skærm
  3D-billedkvalitet forbedret3D-effekt forsvinder, når hovedet vippes 5-10 grader
  Stik vender til siden / ned Pris
  Perfekt jævn lysfordeling


  Tilmeld dig vores Nyhedsbrev, Facebook, twitter eller RSS for at modtage besked når nye anmeldelser er online. Se blandt andet frem til anmeldelser af Philips 6606H, Panasonic DT30 og Samsung D8005 (plasma).

  Sony HX920 debat

  Har du har konkrete spørgsmål eller tilføjelser henvises du til denne tråd i forummet, hvor skærmen kan diskuteres: Sony HX920 debat • Flere anmeldelser

  Test: Sony A90J OLED

  16 Apr 2021 |

  Test: Chromecast med Google TV

  09 Apr 2021 |

  Test: PlayStation 5

  08 Dec 2020 |

  Test: Xbox Series X

  01 Dec 2020 |