Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDisney+ udruller GroupWatch til at streame sammen, hver for sig - FlatpanelsDK

Disney+ udruller GroupWatch til at streame sammen, hver for sig

30 Sep 2020 | Rasmus Larsen |

Med den nye GroupWatch-funktion kan op til syv personer se samme film eller tv-serie på Disney+, selvom de sidder hver for sig. Funktionen udrulles nu og når til Danmark meget snart.
Opdateret 22.10.2020: Nu også klar i Danmark, bekræfter Disney Danmark.

Disney+ samsening

Hver seer skal have et aktivt Disney+ abonnent for at bruge GroupWatch, hvor op til syv familiemedlemmer eller venner kan synkronisere afspilning på tværs af TV, mobilenheder og web-browsere. - "Historiefortælling vækkes til live, når man kan dele og nyde det sammen med andre, og i dette øjeblik, hvor mange stadig er adskilt fra deres venner og familier, giver GroupWatch mulighed for virtuelt og på en sikker måde at se dine favorit Disney+ historier sammen med dine nære, komfortabelt hjemme i stuen," sagde Jerrell B Jimerson, SVP Product Management, Disney+. GroupWatch udrulles på Disney+ nu. Funktionen er allerede tilgængelig i USA, Canada, Australien og New Zealand. I løbet af efteråret får danskere og andre europæere også adgang til funktionen. Du kan komme i gang, når du ser GroupWatch-knappen (se nedenfor). Knappen vises i mobil-apps og web, men inviterede medlemmer kan også kigge med på TV. Ved tryk på knappen kan man invitere andre.

Disney+ GroupWatch

Hvis et medlem sætter en film eller tv-serie på pause, vil det samme ske på alle andre deltageres skærme. Hver deltager kan reagere på handlingen med seks emoji-figurer; synes om, sjovt, ked af det, sur, bange og overrasket. Der kan ikke skrives tekst. Disney+ er ikke første aktør, som introducerer en funktion til samsening. Senest begyndte Amazon Prime Video at udrulle sin Watch Party-funktion i USA til folk, som er ramt af den aktuelle coronavirus-situation. Disney+ kom til Danmark for et par uger siden. Du kan læse mere om tjenesten på disneyplus.com/dk.

Disney+ GroupWatch
Flere nyheder

Xbox app kan lande på Smart TV i 2021, siger Xbox-chefen

25 Nov 2020 |

Sony: PS5 får HDMI 2.1 VRR-support med fremtidig opdatering

24 Nov 2020 |

Xbox Series X controller-support til Apple TV – måske også DualSense

24 Nov 2020 |

'Verdens første' 55" AMQLED udviklet af kinesiske BOE

24 Nov 2020 |

Infuse kommer til macOS

23 Nov 2020 |