Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNolan: Køb Oppenheimer på skive "så ingen ond streamer kan stjæle den fra dig" - FlatpanelsDK

Nolan: Køb Oppenheimer på skive "så ingen ond streamer kan stjæle den fra dig"

20 Nov 2023 | Rasmus Larsen |

Oppenheimer kan snart ses hjemme i stuen og instruktør Christopher Nolan siger, at der er lagt en masse arbejde i hjemmeversionen, især disc-udgaven.

Det hører efterhånden til sjældenhederne, men Oppenheimer udgives samme dag i VOD-filmbutikker (Apple TV, Blockbuster mv.) og på fysiske skiver såsom UHD Blu-ray.

Den 3-timer lange R-klassificerede dramafilm vil kunne købes senere på ugen i Danmark.

- "Jeg er kendt for min forkærlighed for biografen og lægger hele mit liv i dette, men sandheden er, at den måde, filmen udkommer på derhjemme, er lige så vigtig," sagde instruktør Christopher Nolan under en fremvisning den 13. november i Los Angeles, ifølge Hollywood-mediet Variety.


Nolan: Køb 'Oppenheimer' på disc

Ved fremvisningen opfordrede Nolan publikum til at købe Oppenheimer på skive i stedet for at streame filmen, delvist på grund af den bedre lydkvalitet (tabsfri på disc kontra komprimeret på streaming) og til dels på grund af ejerskabsmodellen. - "'The Dark Knight' var en af de første film, hvor vi formaterede den specielt til Blu-ray-udgivelse, fordi det var et nyt format på daværende tidspunkt," fortsatte han. "Og hvad angår 'Oppenheimer', så har vi lagt en masse omhu og arbejde i Blu-ray versionen (...) og forsøger at oversætte fotografisiden og lyden, og udgive filmen i digitalt regi med en version, du kan købe og eje derhjemme og lægge på en hylde, så ingen ond streamingtjeneste kan komme og stjæle den fra dig." Selvom Nolans kommentarer virker en smule vildledte i betragtning af, at Oppenheimer i første omgang udkommer på disc og VOD-køb i stedet for på abonnementstjenester, som lejlighedsvis fjerner film (VOD-butikker gør ikke, om end det er teknisk muligt), så har han en valid pointe med hensyn til ejerskab af film. Så længe der findes Blu-ray afspillere til at spinne dine skriver, kan du fortsætte med at nyde dine yndlingsfilm derhjemme. - Kilde: Variety

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

TCL & Hisense vokser, LG & Samsung går tilbage på TV-markedet

11 Dec 2023 |

Politiker: Tech-giganter har ansvar for at bringe dansk tv til danskerne

08 Dec 2023 |

'Disney Juleshow' vises stadig på DR efter 'Disney Sjov'-stop

08 Dec 2023 |

Første indtryk: TCLs flagskib X955 løfter miniLED LCD, booster til 5500 nits

08 Dec 2023 |

LG udruller fuldskærms webOS til OLED og LCD TV fra 2019

07 Dec 2023 |

TV 2 Play streamer for første gang i HDR

06 Dec 2023 |