Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAmazon Prime Video bliver dyrere i Danmark - FlatpanelsDK

Amazon Prime Video bliver dyrere i Danmark

16 Nov 2023 | Rasmus Larsen |

Amazon følger i fodsporene på andre streamingtjenester og hæver prisen til 59 kr/md. i Danmark. Det sker forud for en planlagt udrulning af reklamer fra næste år.

Amazon Prime Video stiger fra 45 kroner til 59 kroner om måneden i Danmark. Det svarer til en prisstigning på lidt over 30%.

- "Vi hæver prisen, så vi kan fortsætte med at kunne tilbyde vores nordiske kunder kvalitetsindhold og gøre Prime Video endnu bedre for vores abonnenter. Som eksisterende abonnent vil den nye pris gælde for den første faktureringsperiode efter den 18. december 2023," skriver Amazon i en email til kunderne.


Stadig en af de billigste

På trods af prisstigningen, så forbliver Amazon Prime Video en af de billigste streamingtjenester i Danmark. Amazon har på nuværende tidspunkt kun én pakke, hvori der også indgår streaming i op til 4K Dolby Vision og Dolby Atmos. Læs også: Prime Video vil i højere grad fokusere på danske serier i Danmark Fra næste år introducerer Amazon Prime Video reklamer i den billigste pakke. Det vides ikke, om Danmark er med i første bølge. Selskabet har sagt, at man vil kunne betale ekstra for at slippe for reklamer. Dermed er der reelt allerede endnu en prisstigning i horisonten.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

TCL & Hisense vokser, LG & Samsung går tilbage på TV-markedet

11 Dec 2023 |

Politiker: Tech-giganter har ansvar for at bringe dansk tv til danskerne

08 Dec 2023 |

'Disney Juleshow' vises stadig på DR efter 'Disney Sjov'-stop

08 Dec 2023 |

Første indtryk: TCLs flagskib X955 løfter miniLED LCD, booster til 5500 nits

08 Dec 2023 |

LG udruller fuldskærms webOS til OLED og LCD TV fra 2019

07 Dec 2023 |

TV 2 Play streamer for første gang i HDR

06 Dec 2023 |