Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApples to kommende film vises i danske biografer - FlatpanelsDK

Apples to kommende film vises i danske biografer

15 Sep 2023 | Rasmus Larsen |

Med etableringen af eget filmstudie er Apple begyndt at producere film med Hollywoods største filmfolk. Killers of the Flower Moon og Napoleon kommer i danske biografer.

Før de to milliarddyre filmsatsninger kan streames hjemme i stuen på Apple TV+, kan du købe billet til at se dem på det store lærred i Danmark.

Det sker som led i en ny strategi fra Apple. Selskabet har hidtil gjort sine nye film tilgængelige direkte på Apple TV+.

Killers of the Flower Moon og Napoleon får begge global biografpremiere. Apple har allieret sig med hhv. Paramount og Sony Pictures – UIP og SF Studios i Danmark – for at få filmene distribueret bredt i biografer verden over i stedet for selv at skulle opbygge distribution land for land.


Stjernespækkede film

Killers of the Flower Moon og Napoleon, som begge er produceret af Apples eget filmstudie, Apple Studios, får dansk biografpremiere hhv. 19. oktober og 23. november i år. Killers of the Flower Moon, der foregår i 1920'erne og handler om Osage-stammen i USA, hvorfra flere medlemmer bliver myrdet under mystiske omstændigheder, har Leonardo DiCaprio, Robert De Niro og Lily Gladstone i hovedrollerne, og er instrueret af Martin Scorsese. Filmen varer 3 timer og 26 minutter. Napoleon, der handler om Napoleon Bonaparte, har Joaquin Phoenix i hovedrollen og er instrueret af Ridley Scott. Det er også en lang film på 2 timer og 38 minutter.

Killers of the Flower Moon

Killers of the Flower Moon er baseret på ægte hændelser i bogen af David Grann. Foto: Apple Studios

IMAX i Danmark

Både CinemaxX og Nordisk Film Biografer har bekræftet, at de viser begge film på premieredatoerne. Mindre danske biografer har dem også på plakaten. CinemaxX bekræfter desuden, at begge film kan opleves i deres IMAX-sale i København og Aarhus. Alle film fra Apple produceres i 4K HDR med Dolby Atmos-lyd. HDR kan kun opleves hjemme i stuen. Læs også: HDR i biografen kan kræve opgør med traditioner Apple har ikke afsløret, hvornår de to film gøres tilgængelige til streaming på Apple TV+, og dermed ikke, hvor længe eksklusivperiode, de får i biograferne. Apple Studios har desuden film som Argylle, Spellbound, Project Artemis og Wolves på vej.

Trailere

Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Første spil der virker med Dolby Atmos på PlayStation 5

21 Sep 2023 |

Amazon begynder at bruge AI til søgning og kunst i TV-skærme

21 Sep 2023 |

A17 Pro chip baner vej for AAA-konsolspil på Apple TV

20 Sep 2023 |

YouSee Streamer lanceres i dag – gratis for nye tv-kunder

20 Sep 2023 |

TV 2 Play: Pas på hjemmesider der tilbyder hjælp med opsigelse

20 Sep 2023 |