Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLoewes 'Iconic' OLED TV kommer nu også med hvid stenramme - FlatpanelsDK

Loewes 'Iconic' OLED TV kommer nu også med hvid stenramme

13 Sep 2023 | Rasmus Larsen |

Loewes OLED TV med stenramme, som blev lanceret sidste år som Iconic-serien, udvides med varianter med hvid- og bronzefarvet stenramme samt nye designtilpasninger.

Loewe Iconic findes i 55 og 65 tommer, bygget på LG Displays OLED panel (uden MLA) med 4K-opløsning. Det er en TV-model i luksussegmentet i stil med danske Bang & Olufsens OLED TV.


Loewe Iconic white

Loewe Iconic med hvid stenramme. Foto: Loewe

Rammen omkring skærmen er skabt i en særlig type sten, som Loewe kalder syno-sten. Skærmene blev lanceret sidste år i grafitgrå sten og på IFA 2023 i Berlin præsenterede Loewe så to nye varianter i hvid og bronze, også i syno-sten.

Nye designtilpasninger

Foruden de nye farver til stenrammen, melder Loewe nye designtilpasninger på vej, som brugeren kan tilvælge. - "Fra nu af kan kunderne vælge mellem tre grundfarver: Udover den grafitgrå finish, er hvide og bronze varianter nu også tilgængelige. Derudover er der et udvalg af tre nye eksklusive stenfinisher med midnatsmarmor, diamantstøv og elfenbenssand. Til farverne på det akustiske stof i højttalerbeklædningen er der nu også to varianter at vælge imellem; grafitgrå og sort. Som en yderligere tilpasningsmulighed kan Loewe iconic udstyres med valgfri sideindlæg i forskellige farver, materialer og finish," lød det fra selskabet.

Loewe Iconic white

Mulighederne for at tilpasse udseendet af Loewe Iconic. Foto: Loewe

Integreret harddisk og 3.1 soundbar

Loewe Iconic har en integreret 3.1-kanals soundbar bag frontcoveret. Lyden kan udvides til 5.1 surround trådløst med andre Loewe-højttalere. Dolby Atmos understøttes. Skærmene er også tilgængelige med integreret 1TB harddisk til optagelse af tv-kanaler. De understøtter HDR inkl. HDR10, HLG og Dolby Vision. Det hvide Loewe Iconic OLED TV kommer til Danmark i oktober i 55 og 65 tommer til vejl. priser fra 52.990 og 62.990 kroner.

Loewe Iconic white

Loewe Iconic med hvid stenramme. Foto: Loewe

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Første spil der virker med Dolby Atmos på PlayStation 5

21 Sep 2023 |

Amazon begynder at bruge AI til søgning og kunst i TV-skærme

21 Sep 2023 |

A17 Pro chip baner vej for AAA-konsolspil på Apple TV

20 Sep 2023 |

YouSee Streamer lanceres i dag – gratis for nye tv-kunder

20 Sep 2023 |

TV 2 Play: Pas på hjemmesider der tilbyder hjælp med opsigelse

20 Sep 2023 |