Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTelly: Over 100.000 har på 36 timer bestilt gratis 4K TV med reklamer - FlatpanelsDK

Telly: Over 100.000 har på 36 timer bestilt gratis 4K TV med reklamer

19 May 2023 | Rasmus Larsen |

Ønsker amerikanere virkelig et gratis 4K TV med reklamer og datasporing? Svaret ser ud til at være ja, idet over 100.000 har bestilt det i de første 36 timer, ifølge selskabet.

Tellys privatlivsvilkår er ret invasive og vi er ikke sikre på, at det er et særligt godt LCD TV heller, men omvendt så sælges andre Smart TV i dag, som du rent faktisk betaler for, med lignende privatlivsvilkår – bortset fra at du kan frakoble dem internettet.

- "Interessen for Telly har overgået selv vores mest optimistiske forventninger," sagde Telly CEO og grundlægger Ilya Pozin. "I vores første 36 timer tilmeldte mere end 100.000 mennesker sig den ultimative gratis TV-opgradering til stuen. Det var uden at bruge en eneste dollar på markedsføring, og vi er lige begyndt! Vi havde i gennemsnit næsten en tilmelding per sekund, hvilket viser, hvor meget spænding der er for både det banebrydende nye TV-design med to skærme og for den nye reklameunderstøttede forretningsmodel, som Telly introducerer på markedet."


500.000 i år, "millioner" næste år

Telly sigter mod at sende 500.000 gratis skærme afsted i 2023 og planlægger "at sende millioner af gratis enheder ud i 2024". Det vides endnu ikke, om Europa indgår i fremtidsplanerne. Hvem bestiller det egentlig? Det ved Telly, fordi de indsamler persondata allerede ved tilmelding. - "To tredjedele af dem, der tilmelder sig en Telly, er Gen Z og Millennial husstande, der lever deres liv på tværs af flere skærme i dag og er ivrige efter at have et TV i stuen, der matcher deres livsstil," sagde Pozin.

Telly

Telly har dual-skærm. Reklamer vises på den nederste. Foto: Telly

Forsøger at dulme bekymringer

I et interview med Lowpass forsøger selskabets chefer at dulme nogle af de bekymringer om privatlivets fred, som forbrugere har påpeget efter gennemlæsning af vilkårene. Chief Strategy Officer Dallas Lawrence hævder, at Tellys målretning af reklamer ikke er så anderledes end hvad andre producenter af Smart TV gør, bortset fra at de andre er afhængige af tredjepartsdatamæglere til at profilere husholdningen. Telly forklarer også, at kameraet ikke optager folk i lokalet – det har en fysisk afskærmningsflip – og kun en bevægelsessensor, der minder om den i Google-produkter, anvendes til at registrere bevægelse i rummet. - "Den optager ikke, den transmitterer ikke, den (bruger) ikke ansigtsgenkendelse," sagde Ilya Pozin, Pluto-medstifter og adm. direktør for Telly, til Lowpass. Husk dog, at der findes et alternativ til den stigende mængde reklamer og dataindsamling på Smart TV og Telly. En medieafspiller som Apple TV 4K er dyrere, men det er efter vores mening investeringen værd, og den kan tilsluttes ethvert TV via HDMI.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Vision Pro: Micro-OLED med 3800x3000 pixels & 90/96Hz – et paradigmeskift

08 Jun 2023 |

Både Avatar 1 og 2 nu i 4K Dolby Vision & Atmos på Disney+

08 Jun 2023 |

Android TV 14: Energi-tilstande, genvejsknap, opkald, lettere hovedtelefon-parring

08 Jun 2023 |

Apple TV+ scorer Messi-dokumentar – og hjælper ham til MLS-ligaen

08 Jun 2023 |

Økonomiske problemer presser Viaplay hårdt på sportsrettigheder

08 Jun 2023 |

Mini-test: HDMI 2.1 QMS i Apple TV 4K er godt men ikke perfekt

07 Jun 2023 |