Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStore film vender tilbage til biografen: Se 'Dune: Part 2' traileren - FlatpanelsDK

Store film vender tilbage til biografen: Se 'Dune: Part 2' traileren

04 May 2023 | Rasmus Larsen |

Disney, Warner Bros og andre Hollywood-studier har igen justeret deres udgivelsesstrategier. Simultanpremieren er død og store film er igen på plakaterne.

Efter et par år med lukninger og restriktioner under covid-19, nye film med direkte premiere på streaming selv i 2022 og 2023 samt en række eksperimenter fra især Disney og Warner Bros, er balancen tippet tilbage i biografernes favør. Det står klart i 2023.

Hollywood-studier virker samtidig ivrige for at få deres største film tilbage i de mørke sale, om end perioden for biografeksklusivitet er skåret ned til mellem 30 og 90 dage – markant kortere end tidligere.


Trailere til Dune: Part 2 m.fl.

Dune: Part 2 er en af de mest ventede premierer i år og er bemærkelsesværdig fordi den følger op på Dune: Part 1, som var en af de kontroversielle udgivelser i USA med simultanpremiere i biografer og på HBO Max. Det eksperiment er officielt slut – i hvert fald indtil videre. Disney har også droppet simultanpremieren, men giver stadig visse nye film eksklusiv streamingpremiere – senest Peter Pan & Wendy. Læs også: Hollywood-strejke udskyder nye serier og film til streaming og biograf Warner Bros har nu udsendt traileren til Dune: Part 2, der lover fantastiske billeder og episke actionscener. Filmen forventes at blive en af årets største udgivelser efter premieren i starten november. Her er traileren til Dune: Part 2 sammen med trailere for årets andre højdepunkter. Film vender i 2023 tilbage i biografen.

Trailere: De største biograffilm i 2023

Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Vision Pro: Micro-OLED med 3800x3000 pixels & 90/96Hz – et paradigmeskift

08 Jun 2023 |

Både Avatar 1 og 2 nu i 4K Dolby Vision & Atmos på Disney+

08 Jun 2023 |

Android TV 14: Energi-tilstande, genvejsknap, opkald, lettere hovedtelefon-parring

08 Jun 2023 |

Apple TV+ scorer Messi-dokumentar – og hjælper ham til MLS-ligaen

08 Jun 2023 |

Økonomiske problemer presser Viaplay hårdt på sportsrettigheder

08 Jun 2023 |

Mini-test: HDMI 2.1 QMS i Apple TV 4K er godt men ikke perfekt

07 Jun 2023 |