Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAvis: Apple vil investere milliarder i nye film med biografpremiere - FlatpanelsDK

Avis: Apple vil investere milliarder i nye film med biografpremiere

24 Mar 2023 | Rasmus Larsen |

Apple ønsker, at kommende film skal have premiere i biografer, før de lander på Apple TV+, skriver Bloomberg. Selskabet planlægger at spendere 1 milliard dollars årligt på nye film.

Apple TV+ investerer hovedsageligt i tv-serier, men tilbyder også en håndfuld film, som får direkte premiere på streamingtjenesten. Det står dog til at ændre sig, hvis man skal tro Bloombergs kilder.

- "Apple Inc. planlægger at bruge 1 milliard dollars om året på at producere film, der vil blive udgivet i biograferne, ifølge folk, der er bekendt med selskabets planer. Det er en del af en ambitiøs indsats for at øge sin profil i Hollywood og lokke abonnenter til streamingtjenesten," skriver Bloomberg.


Killers of the Flower Moon

Killers of the Flower Moon er en af Apples kommende film

Minimum én måned i biografer

Projektet dækker efter sigende i første omgang over Martin Scorseses Killers of the Flower Moon, spionthrilleren Argylle og Ridley Scotts dramafilm Napoleon. Apple vil give film "mindst én måned" i biograferne "for at tilfredsstille filmfolk og udmanøvrere konkurrenter ift. projekter". Internt anskues det dog samtidig som et initiativ om at bruge biograferne til at promovere streamingtjenesten Apple TV+, ifølge kilderne. Hvis en film klarer sig godt i biografen, har den en tendens til at blive mere populær, når den efterfølgende udgives til hjemmebrug. Selskabet har lovet partnere at distribuere film i "tusindvis af biografer", men det fremgår ikke, om det er et globalt initiativ eller om det er isoleret til Nordamerika. Efter opkøbet af MGM planlægger Amazon ligeledes at udgive 12-15 film om året i biografer. Netflix har eksperimenteret med biografpremiere i både USA og Danmark, men de fleste nye Netflix-film får stadig premiere direkte på Netflix. - Kilde: Bloomberg

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Vision Pro: Micro-OLED med 3800x3000 pixels & 90/96Hz – et paradigmeskift

08 Jun 2023 |

Både Avatar 1 og 2 nu i 4K Dolby Vision & Atmos på Disney+

08 Jun 2023 |

Android TV 14: Energi-tilstande, genvejsknap, opkald, lettere hovedtelefon-parring

08 Jun 2023 |

Apple TV+ scorer Messi-dokumentar – og hjælper ham til MLS-ligaen

08 Jun 2023 |

Økonomiske problemer presser Viaplay hårdt på sportsrettigheder

08 Jun 2023 |

Mini-test: HDMI 2.1 QMS i Apple TV 4K er godt men ikke perfekt

07 Jun 2023 |