Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix' næste danske spillefilm har premiere den 1. juni - FlatpanelsDK

Netflix' næste danske spillefilm har premiere den 1. juni

15 Mar 2023 | Rasmus Larsen |

Den danske spillefilm A Beautiful Life får dansk og global streamingpremiere på Netflix, den 1. juni 2023. Det bekræfter Netflix i dag.

Efter en langstrakt konflikt med det danske produktionsmiljø sidste år, er Netflix igen begyndt at udgive dansk drama.

Den 27. april kommer serien Sygeplejersken og den 1. juni følger den danske spillefilm A Beautiful Life.

- "Da jeg fik idéen til A Beautiful Life, var det min drøm at lave filmen med Christopher. Vi mødtes, og Christopher skrev nogle sange inspireret af historien, og derfra startede et eventyrligt samarbejde. Vi har brugt rigtig mange timer sammen i forberedelserne på at udvikle Christopher som skuespiller og på at koble musikken sammen med filmen. Jeg glæder mig meget til at vise hele Danmark resultatet på Netflix næste år," sagde instruktør Mehdi Avaz til sidste år.


A Beautiful Life

Hovedrollen som Elliot spilles af musikeren Christopher. Foto: Emilia Staugaard, Netflix

Global premiere på Netflix

I modsætning til mange andre danske film, som kører med lang biografeksklusivitet, får A Beautiful Life streamingpremiere på Netflix i Danmark og resten af verden på samme tidspunkt. Samarbejdet med Netflix giver således den danske filmbranche et globalt udstillingsvindue. Flere af de danske titler har opnået international succes, ifølge Netflix. Selskabet har tidligere udsendt danske titler såsom Kastanjemanden, Copenhagen Cowboy, Equinox, Kærlighed for voksne, Borgen (sæson 4 internationalt), Toscana og The Rain.

Om A Beautiful Life

Elliott, en ung fisker med en ekstraordinær sangstemme, får sit livs chance, da han bliver opdaget af den succesfulde, højtprofilerede musikmanager Suzanne. Suzanne sætter snart Elliott sammen med sin fremmedgjorte datter og musikproducer, Lilly. På vej til at blive en stjerne truer fortidens kampe ikke kun hans store gennembrud, men også den spirende kærlighed til Lilly.   A Beautiful Life er instrueret af Mehdi Avaz (Toscana, Mens vi lever) – og rollelisten inkluderer Christopher, Inga Ibsdotter Lilleaas (Kvinder i for store herreskjorter), Christine Albeck Børge (Ønskebarn, Ulven kommer), Ardalen Esmaili (Snabba Cash S2, Greyzone, Charmøren) og Sebastian Jessen (Alfa, Mens vi lever).   Instrueret af Mehdi Avaz Manuskriptforfatter Stefan Jaworski Produceret af Anna Malmkjær Willumsen & Julie Rix Bomholt Med original musik af Christopher Produktionsselskab SF Studios i co-produktion med Rocket Road Pictures og med støtte fra Den Vestdanske Filmpulje.
Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |