Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTV 2 Play tester surround-lyd: Sådan lytter du med - FlatpanelsDK

TV 2 Play tester surround-lyd: Sådan lytter du med

06 Mar 2023 | Rasmus Larsen |

TV 2 Play er – endelig – begyndt at streame film i 5.1 surround. Det er en test, som virker på udvalgte enheder og som kræver SkyShowtime-abonnement gennem TV 2.

Der ligger til at starte med 30 film i 5.1 Dolby Digital (AC3). Yderligere titler følger i næste måned, oplyser TV 2 til Flatpanels.

- "Hos TV 2 arbejder vi generelt med video- og lydkvalitet på tværs af huset. TV 2 Play er sidste led i en værdikæde der har mange eksterne og interne afhængigheder i vores produktion og udsendelse af indhold. Vi kigger hele tiden på hvor vi kan opnå forbedringer både på den lange og korte bane," siger Rasmus Lund-Pedersen, Områdechef på Play Platform hos TV 2, til Flatpanels. "5.1 lyd er det naturlige næste skridt i den rejse, da vores undersøgelser viser at det teknologien er godt understøttet på tværs af enheder, samtidig med, at vi har en fornuftig mængde indhold til rådighed, der kan komme vores slutbrugere til gode."

Opgraderingen sker som led i TV 2 Plays plan, som blev meldt ud i 2021, om at løfte streamingkvaliteten. Det har for nylig har kastet de første udsendelser i 4K af sig, såfremt indholdet er optaget i 4K. For det resterende katalog er TV 2 begyndt en overgang fra 720p til 1080p.

Amerikanske tjenester såsom Amazon Prime Video, Apple TV+, Disney+, HBO Max og Netflix streamer allerede indhold i 5.1 surround og til dels Dolby Atmos. DRTV streamer i 2.0 stereo.

 Se også: Streamingguiden (med video/lyd support)


TV 2 Play surround

Til at starte med testes surround på SkyShowtime film på TV 2 Play

Supporterede enheder

TV 2 Play oplyser til Flatpanels, at man til at starte med har valgt en "forsigtig tilgang", hvor der er blevet åbnet for 5.1 surround-lyd på enheder, som man er sikre på giver en god brugeroplevelse. TV 2 Plays 5.1 surround-lyd virker på:
 • Apple TV (tvOS)
 • Android TV
 • Google TV
 • Chromecast
 • Samsung SmartTV Selskabet oplyser, at listen over supportede enheder vil blive udvidet gradvist i takt med, at testen af 5.1 surround-lyd giver feedback.

  Film i 5.1 surround på TV 2 Play

  Alle nedenstående film kræver abonnement på SkyShowtime gennem TV 2 Play. Gladiator Hannibal Mumien vender tilbage A.I. - kunstig intelligens Catch Me If You Can I Love You, Man No Country For Old Men Pulp Fiction Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen Clueless American Gigolo Star Trek: Nemesis Den engelske patient Chicago American Beauty Anna Karenina Dreamgirls The Boss Baby The Constant Gardener Fifty Shades Darker Les Miserables Mumien Mumien: Dragekejserens grav Schindlers liste The Scorpion King 3: Battle for Redemption Teorien om alting Unbroken Wanderlust Fifty Shades Of Grey Crocodile Dundee II
  Flatpanels


 • Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

  Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

  Flere nyheder

  Disney-direktør fremlægger plan for fysiske skiver, med dramatisk plottwist

  01 Apr 2023 |

  Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

  31 Mar 2023 |

  Netflix's reklame-abonnement virker nu også på Apple TV

  30 Mar 2023 |

  Oversigt: Sony 2023 TV

  30 Mar 2023 |

  Fejlbehæftet HDMI 2.1 chip i receivere forhindrer også QMS i at virke

  30 Mar 2023 |

  Apple arbejder på 'Multi-View' PiP-funktion til Apple TV appen

  29 Mar 2023 |