Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix forklarer hvordan nye tiltag mod kontodeling virker - opdateret - FlatpanelsDK

Netflix forklarer hvordan nye tiltag mod kontodeling virker - opdateret

31 Jan 2023 | Rasmus Larsen |

Hvad sker der, når man vil bruge Netflix på rejsen eller i sommerhuset? Netflix har udgivet en FAQ forud for lanceringen af nye værktøjer, der skal forhindre kontodeling.
Opdateret: Netflix trækker nu i land mht. blokering af enheder og midlertidige koder. De siger, at detaljer annonceres senere. Supportsiden er blevet opdateret (cached version her). Den originale artikel fremgår nedenfor.
Væksten i streaming-abonnementer er kølet en smule af, hvorfor Netflix senere dette kvartal aktivt vil begynde at forhindre abonnementer i at dele deres konto med personer udenfor husstanden. Sådanne foranstaltninger til at begrænse kontodeling har vakt bekymring blandt Netflix-brugere, som frygter, at deres normale brug af streamingplatformen kan blive påvirket. Og med god grund, lader det ud til, idet det tilsyneladende også vil besværliggøre legitim brug. Netflix fastsætter til at starte med en primær lokation for din konto baseret på IP-adresser, enheds-ID'er, kontoaktivitet og andre faktorer. På enhver enhed skal du streame noget mindst én gang hver 31. dag for at forhindre, at enheden bliver blokeret. Hvis du rejser eller er væk hjemmefra i længere tid, skal der på et tidspunkt anmodes om en midlertidig kode for at forlænge adgangen i 7 dage. Det er uklart, hvor mange koder man kan anmode om – og hvor ofte. Selskabet har tidligere sagt, at meddelelser på skærmen informerer brugeren om forholdene, og at brugere kan overføre en eksisterende brugerprofil til en nyoprettet konto. Netflix vil i nogle lande lade brugere betale ekstra for at dele en konto med folk udenfor husstanden. Denne mulighed vil tilsyneladende ikke eksistere i Danmark. Her er Netflixs nye FAQ om kontodeling:

Netflix FAQ om kontodeling

Oversat fra engelsk. Hvem kan bruge en Netflix-konto? Alle i din husstand (dem, der bor hos dig på din primære lokation) kan bruge din Netflix-konto. For at sikre, at dine enheder er knyttet til din primære lokation, skal du oprette forbindelse til Wi-Fi på din primære lokation, åbne Netflix appen eller webstedet og se noget mindst én gang hver 31. dag. Del Netflix med en person, der ikke bor hos dig Folk, der ikke er en del af din husstand, skal have deres egen konto for at se Netflix. Enheder, der ikke er en del af din primære lokation, kan blive blokeret fra at se Netflix. Netflix vil ikke automatisk debitere dig, hvis du deler din konto med en person, der ikke bor hos dig. Fjern blokering af en enhed (uden for den primære lokation) Når nogen logger ind på din konto fra en enhed, der ikke er en del af din primære lokation, kan denne enhed blive blokeret fra at se Netflix. Hvis din enhed er blevet blokeret, har du følgende muligheder: - Hvis du rejser, skal du anmode om en midlertidig kode for at give dig adgang til Netflix i 7 sammenhængende dage. - Hvis du ikke er en del af kontoejerens husstand, skal du tilmelde dig en ny Netflix-konto. Når du starter en ny konto eller tilføjer et ekstra medlem, kan medlemmer overføre en profil fra en eksisterende konto, inkl. anbefalinger, visningshistorik, Min liste, gemte spil, indstillinger og mere. Hvis nogen bruger din konto uden din tilladelse, anbefaler vi, at du gennemgår nyligt aktive enheder for din konto og logger ud af ukendte enheder. Du bør også nulstille din adgangskode med det samme. Stop enhedsblokeringer For at sikre uafbrudt adgang til Netflix skal du oprette forbindelse til Wi-Fi på din primære lokation, åbne Netflix appen eller webstedet og se noget mindst én gang hver 31. dag. Dette skaber en godkendt enhed, så du kan se Netflix, selv når du er væk fra din primære lokation. Se Netflix, mens du rejser eller fra et andet sted Hvis du rejser eller bor forskellige steder, kan du fortsætte med at nyde Netflix. Hvis du er væk fra din primære lokation i en længere periode, kan din enhed blive blokeret fra at se Netflix. Du kan anmode om en midlertidig adgangskode for at fortsætte med at streame. Sådan registrerer Netflix enheder inden for en primær lokation Vi bruger oplysninger såsom IP-adresser, enheds-ID'er og kontoaktivitet til at afgøre, om en enhed, der er logget ind på din konto, er forbundet til din primære lokation. Hvor mange enheder kan se på samme tid Hvert abonnement bestemmer, hvor mange enheder der kan afspille Netflix på samme tid, så længe disse enheder tilhører personer i samme husstand. Se venligst vores abonnementer og priser for detaljer.
Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |