Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix begynder test af live-streaming forud for første live-shows - FlatpanelsDK

Netflix begynder test af live-streaming forud for første live-shows

27 Jan 2023 | Rasmus Larsen |

Netflix går i direkte konkurrence med de etablerede kræfter, når de udvider med live-tv. Selskabets først live-transmission bliver stand-up med Chris Rock.

Selvom cheferne har afvist det (ligesom med reklamer), overvejer Netflix angiveligt at byde på sportsrettigheder. Til at starte med vil selskabet imidlertid eksperimentere med live-shows og det første bliver Chris Rock: Selective Outrage, som bliver live-streamet verden over den 4–5. marts (5. marts kl. 04.00 dansk tid).

- "Chris Rock er en af de mest ikoniske og vigtige komiske stemmer i vores generation," sagde Robbie Praw, VP for Stand-up & Comedy Formats, Netflix. "Vi er begejstrede for, at hele verden vil kunne opleve en live Chris Rock komediebegivenhed og være en del af Netflix-historien. Dette bliver et uforglemmeligt øjeblik, og vi er så beærede over, at Chris bærer denne fakkel." 

Netflix er begyndt offentligt at udføre test med sin live-streaming teknologi, som det ses nedenfor. Det står ikke klart, om deres platform til live-streaming understøtter 4K, HDR og Dolby Atmos.


Netflix live test

Netflix kører test med livestreaming. Screenshot: Flatpanels

Selskabet har ydermere bekræftet, at de har købt rettighederne til at live-streame SAG Awards, som er en af Hollywoods prisuddelinger. 2023-showet vil blive vist live på Netflix' YouTube-kanal i næste måned, mens 2024-showet rykkes til egen platform. - "I takt med, at vi begynder at udforske live-streaming på Netflix, ser vi frem til at samarbejde med SAG-AFTRA om at løfte og udvide denne særlige ceremoni som en global live-begivenhed i 2024 og de kommende år," sagde Bela Bajaria, chef for Global TV, Netflix. Netflix er angiveligt også i færd med at udvikle teknologi til live-afstemning til brug under quizshows og konkurrencer. - Kilde: Netflix (cache)


Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Disney-direktør fremlægger plan for fysiske skiver, med dramatisk plottwist

01 Apr 2023 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Netflix i april

31 Mar 2023 |

Netflix's reklame-abonnement virker nu også på Apple TV

30 Mar 2023 |

Oversigt: Sony 2023 TV

30 Mar 2023 |

Fejlbehæftet HDMI 2.1 chip i receivere forhindrer også QMS i at virke

30 Mar 2023 |

Apple arbejder på 'Multi-View' PiP-funktion til Apple TV appen

29 Mar 2023 |